Actueel

Lees verder

HuneBouw is Beste Bouwer van 2017 volgens Bouwnu.nl

HuneBouw heeft de prijs gewonnen voor Beste Bouwer 2017 in de categorie 10 - 50 reviews. Met een 8,8 gemiddeld spraken de klanten hun tevredenheid uit op bouwnu.nl. Klaas Graveland nam de prijs in ontvangst samen met zijn zoon Richard.

HuneBouw heeft de prijs gewonnen voor Beste Bouwer 2017 in de categorie 10 - 50 reviews. Met een 8,8 gemiddeld spraken de klanten hun tevredenheid uit op bouwnu.nl. Klaas Graveland, directeur van HuneBouw nam de prijs in ontvangst samen met zijn zoon Richard.

vrijdag 26 januari 2018
Lees verder

Van der Valk Leeuwarden als eerste in Friesland, gebouwd conform BREEAM Excellent

Aan de rand van Leeuwarden, bij verkeersknooppunt Werpsterhoek, verrijst het nieuwste Van der Valk hotel. Het rode pannendak geeft het pand een landelijke, niet standaard Van der Valk, uitstraling.

woensdag 14 juni 2017
Lees verder

Bewust Veilig

Helaas blijkt uit cijfers van de Inspectie SZW dat het aantal ongevallen in de bouw en installatiebranche oploopt. Vallen van hoogte, onveilig werken met machines en gereedschap én problematische communicatie komen nog te vaak voor. Dat willen we niet. Iedereen wil aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis.

dinsdag 14 maart 2017
Lees verder

Lemmer fase 1 opgeleverd

De vlag kan uit! De 10 koopwoningen aan de Kastanjeleane in Lemmer zijn gereed.

donderdag 9 maart 2017
Lees verder

Tiny houses

HuneBouw doet onderzoek naar de haalbaarheid van tiny houses in Lelystad. Een tiny house is een zelfstandige, volwaardige woning met een oppervlakte kleiner dan 50 vierkante meter.

donderdag 2 maart 2017