Actueel

Lees verder

Kindcentrum De Schaapskooi in Wezep

Op 23 november was de opening van het nieuwe Kindcentrum De Schaapskooi in Wezep. Een zelfvoorzienend gebouw waar HuneBouw met veel plezier aan gewerkt heeft.

Op 23 november was de opening van het nieuwe Kindcentrum De Schaapskooi in Wezep. Een lange aanlooptijd, een korte bouwtijd én een kloeke samenwerking tussen de bouwpartijen leverden een dynamisch en duurzaam pand op.

donderdag 13 december 2018
Lees verder

Appartementen Zuidhorn: Start heien

In Zuidhorn is gestart met heien. Daar zullen door HuneBouw 8 appartementen gebouwd worden.

In Zuidhorn is HuneBouw gestart met heien. Hier zullen acht appartementen gebouwd worden.

donderdag 29 november 2018
Lees verder

Oplevering Central Parc De Kaap in Hoogeveen

Met de oplevering van de koopwoningen Central Parc De Kaap, aan de Notaris Mulderstraat in Hoogeveen, is het project voltooid door HuneBouw.

Een prachtige, zonnige dag met de HuneBouw Vlag in top. Vorige week kregen de eerste bewoners van 'Central Parc' De Kaap in Hoogeveen de sleutel van hun nieuwe huis aan de Notaris Mulderstraat.

maandag 26 november 2018
Lees verder

Alfa-college en HuneBouw ondertekenen contract voor unieke verbouwing

Alfa-college en HuneBouw ondertekenen contract voor unieke verbouwing.

Op dinsdag 13 november jl. ondertekenden vertegenwoordigers van het Alfa-college en HuneBouw BV het contract voor revitalisering van het gebouw van het Alfa-college aan de Voltastraat in Hoogeveen.

dinsdag 20 november 2018
Lees verder

Open Bedrijvendag bij HuneBouw

Zaterdag 3 november jl. stonden onze deuren open voor bezoekers. HuneBouw was één van de deelnemende bedrijven van de Open Bedrijvendag Hoogeveen 2018.

dinsdag 6 november 2018