Wie zijn wij

Waar we voor staan


HuneBouw is een veelzijdige, innovatieve en flexibele dienstverlener in de noordelijke bouw-sector. Vakkundigheid en betrouwbaarheid worden hoog in het vaandel gedragen. De werknemers zijn betrokken, goed gemotiveerd en streven naar een plezierige wijze van interne en externe samenwerking en communicatie. Klanttevredenheid is daarbij voor iedereen een doel. Projecten worden uitgevoerd in een werkomgeving waarbij veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu zeer belangrijk zijn. Wij stellen ons goed op de hoogte van wet- en regelgeving en de ontwikkelingen in de maatschappij. Ons bedrijf heeft een solide financiële structuur die betrouwbare garanties op afgeleverd werk geeft.


Visie

Waar we voor gaan
HuneBouw wil haar geschiedenis als zelfstandige, veelzijdige, flexibel ingestelde middelgrote bouw-onderneming blijven waarmaken. Door het vervullen van een pro-actieve rol als uitvoerder van bouwprojecten blijven wij een deskundige en interessante partner om bouw-opdrachten te vervullen. Wij streven ernaar onze kennis en ervaring op het gebied van woning- en utiliteitsbouw inclusief verbouw en renovatie op hoog niveau te houden.


Historie

Ons bouwbedrijf HuneBouw is al vele jaren (meer dan 200 jaar) een bekende en vertrouwde onderneming in de noordelijke bouwwereld. Met de naam HuneBouw hebben we de kans gegrepen om onze aanpak en

bedrijfsfilosofie te vertalen. Uitgangspunt was een naam die vertaalt

wie we zijn, wat we doen en waarin we ons onderscheiden;

  • Bouwen is onze passie
  • Ons bedrijf bestaat al meer dan 200 jaar en heeft dus een zeer rijke historie
  • Duurzaamheid is in alle opzichten voor ons bedrijf een vanzelfsprekendheid
  • We hechten een grote waarde aan interne en externe samenwerking
  • Ons arbeidsmoraal is nuchter, gedegen en betrouwbaar
  • De wortels van ons bedrijf liggen in Hoogeveen, Drenthe


De naam HuneBouw

Nog steeds wordt er gegist hoe men vroeger een hunebed kon bouwen. Wel is duidelijk, dat er sprake moet zijn geweest van een sterke samenwerking en grote passie. Het is typisch en gedegen Drents, eenvoudig en er is een bewuste keuze qua duurzaamheid geweest. Het kent inmiddels een veelbesproken historie. U begrijpt het al, onze naam lag eigenlijk zeer voor de hand. Enkele van onze belangrijke kenmerken, samen met onze activiteit ‘bouw’, brachten ons op de naam HuneBouw. In het logo hebben we onder andere het samenwerken en ons enthousiasme voor de bouw verbeeld.

HuneBouw