Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf HuneBouw, uw bouwbedrijf in Assen

Wie een goed bouwbedrijf zoekt, zoekt een bedrijf met ervaring en aantoonbare kwaliteit. Een bedrijf dat zich heeft gevestigd in de markt, dankzij vakmanschap en een uitstekende communicatie met klanten en partners. Met andere woorden; zoekt u een bouwbedrijf in Assen waar u altijd op kunt rekenen, dan is HuneBouw de perfecte partij. Wij zijn van alle markten thuis en beschikken over de certificering en kunde die nodig is om duurzame en betrouwbare projecten tot een goed einde te brengen.

Waarom een bouwbedrijf in Assen inschakelen?

  • Een bouwbedrijf in Assen denkt altijd mee
  • We ontzorgen van begin tot eind
  • Ruime ervaring en veel technische kennis
  • Een betrouwbare partner
  • Veelzijdig in de bouwsector: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificering
  • HuneBouw staat voor duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
HuneBouw, bouwbedrijf in Assen, is van alle markten thuis.

HuneBouw, het bouwbedrijf in Assen dat voor u klaar staat

Bouwbedrijven komen in allerlei soorten en maten en met allerlei verschillende specialismen. Of het nou gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of restauraties, stuk voor stuk zijn het variaties binnen de bouwsector die vragen om ervaring, kennis en kunde. HuneBouw, een bouwbedrijf in Assen, is een zeer ervaren en gelauwerd bouwbedrijf, dat thuis is in allerlei verschillende bouwvormen. Projectontwikkeling, een complete restauratie, of utiliteitsbouw, we zijn van alle markten thuis. En u kunt altijd rekenen op onze uitgebreide ervaring, die gedurende de jaren heeft gezorgd voor een schat aan kennis, die we graag uiten in het creëren van de mooiste projecten.

Utiliteitsbouw in Assen

Onze ruime ervaring met utiliteitsbouw maakt van HuneBouw een bouwbedrijf in Assen dat zeer goed ingeschakeld kan worden voor dergelijke opdrachten. En hoewel kwaliteit en authenticiteit bij ons bovenaan de prioriteitenlijst staan, betekent dat niet dat we meer futuristische projecten uit de weg gaan.

Woningbouw Assen

De woningbouw is altijd een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden als bouwbedrijf in Assen. We bouwen de woningen altijd zoveel mogelijk vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners, zodat er een woning neergezet wordt die een authentieke uitstraling heeft en waarin de liefde voor het vak overal in terug te vinden is. We werken voor projectontwikkelaars en woningcorporaties en leveren elke keer weer topkwaliteit, dankzij onze uitgebreide ervaring en kunde.

Ons bouwbedrijf in Assen is uw partner tijdens het bouwen van uw droomwoning.

Restauratie

Restauraties van oude gebouwen vereisen echte specialisten, die het ambacht in de vingers hebben en deze gebouwen in hun oorspronkelijke glorie kunnen herstellen. Daarom hebben we bij HuneBouw een team specialisten, die perfect geschikt zijn om een gebouw te restaureren, zonder aan de authenticiteit ervan te schaven.

Verbouwen en renoveren

HuneBouw is een bouwbedrijf in Assen dat zich specialiseert in bijzondere verbouwingen, maar ook zeker thuis is in renovaties. Onze verbouwingen zijn vaak gericht op het verduurzamen van gebouwen; het toekomstbestendig maken van deze gebouwen maakt ze energiezuinig en zorgt ervoor dat u er nog vele jaren van kunt genieten.

Projectontwikkeling Assen

Natuurlijk zijn we ook bijzonder goed in te schakelen voor projectontwikkeling. Als projectontwikkelaar in Assen hebben we ruime ervaring met complete en complexe projecten en dat maakt ons tot een betrouwbare en kundige partner.

Service en onderhoud

Het afronden van een project is wat ons betreft niet direct het einde van een samenwerking; ook de service en het onderhoud nemen we als bouwbedrijf in Assen graag voor onze rekening. Zeker als de projecten van onze hand zijn, is het voor ons een logische stap om het onderhoud te blijven doen.

Duurzaamheid heeft de toekomst

Als bouwbedrijf in Assen hebben we duurzaamheid zeer hoog op onze prioriteitenlijst staan. Energiezuinige, of zelfs energieneutrale gebouwen hebben de toekomst en onze nadruk op duurzaamheid gaat verder dan alleen het eindresultaat; ook in het materiaal dat we gebruiken vindt u deze toewijding terug. Onze medewerkers worden regelmatig geschoold in het gebruik van duurzame middelen en het bouwen van duurzame projecten. We hebben woningen en projecten gerealiseerd met vernieuwende oplossingen, zodat we gebouwen kunnen neerzetten die voldoen aan de wettelijke duurzaamheidsregels.

Referenties van onze klanten

Op zoek naar een bouwbedrijf dat door het hele land werkt?

Natuurlijk zijn we als bouwbedrijf in Assen actief in het noorden, maar daar blijft het niet bij. Zoekt u naar bouwbedrijf in Drenthe, maar ook als u zoekt naar een bouwbedrijf in Beilen, een bouwbedrijf in bouwbedrijf in Groningen, of een bouwbedrijf in Friesland, dan bent u bij ons altijd welkom. Maar we werken door het hele land, wat betekent dat uw locatie voor ons niet uitmaakt; u bent uit elke hoek van het land welkom bij HuneBouw.

Uw woning of bedrijf verbouwen of renoveren? Ons bouwbedrijf in Assen staat voor u klaar.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze projecten, onze certificering, of over de manieren waarop de werken aan duurzaamheid? Dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij vinden een goed contact met onze klanten erg belangrijk, dus we nodigen u van harte uit om via de email of de telefoon contact met ons te leggen voor uw brandende vragen.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.