Bouwbedrijf in Beilen

Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Beilen

Het kan soms moeilijk zijn om een bouwbedrijf te vinden dat goed bij uw wensen past. Zeker in het noorden van het land is er de nodige keus, maar welk bedrijf heeft de specialiteiten die u zoekt? Met Hunebouw heeft u een bouwbedrijf in Beilen dat niet alleen specialiteiten heeft op allerlei verschillende gebieden, maar dat ook beschikt over getrainde experts, die het ambacht tot in de puntjes beheersen. Met andere woorden: welke opdracht u ook heeft, Hunebouw is het bouwbedrijf dat uw dromen realiseert.

Op zoek naar een bouwbedrijf in Beilen? Hunebouw is van alle markten thuis

De bouw kent allerlei verschillende facetten, die stuk voor stuk een eigen specialiteit nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan bouwvormen als utiliteitsbouw, woningbouw, restauraties of grote - en kleine - verbouwingen. Deze bouwvormen vereisen stuk voor stuk een kennersoog en de nodige ervaring, zodat de opdrachtgever altijd weet dat er een bedrijf aan het werk is dat weet wat het moet doen om de opdracht tot een goed einde te brengen. Daarom is Hunebouw van zoveel mogelijk markten thuis en kunt u ervan op aan dat we voor elke specialiteit een geschikt team hebben.

Hunebouw is een bouwbedrijf in Beilen dat ervaring met kennis combineert en zo altijd voor een topresultaat zorgt.

Utiliteitsbouw in Beilen

Utiliteitsbouw komt in allerlei vormen en als bouwbedrijf in Beilen hebben we inmiddels bijzonder veel ervaring opgedaan als het gaat om het neerzetten van gebouwen die niet bedoeld zijn als woning. Of het nou gaat om een school, een kantoor, een overheidsgebouw of een gebouw met een andere bestemming; wij zorgen ervoor. Zoekt u een authentieke bouwstijl? Dan zit u met Hunebouw helemaal goed. Maar natuurlijk draaien wij ons hand ook niet om voor een wat meer futuristische bouwstijl.

Woningbouw Beilen

Natuurlijk behoort de woningbouw eveneens tot een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Als bouw bedrijf in Beilen hebben we ook een uitgebreide geschiedenis in de woningbouw en proberen we de woningen altijd vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners neer te zetten. Wij werken voor zowel projectontwikkelaars als woningcorporaties, die altijd kunnen rekenen op absolute topkwaliteit.

Een bouwbedrijf in Beilen nodig? Hunebouw is van alle markten thuis.

Restauraties

Als bouwbedrijf in Beilen zijn we gespecialiseerd in bijzondere verbouwingen, maar zijn we ook bijzonder goed thuis in het renoveren van gebouwen van een divers pluimage. Duurzaamheid staat bij ons altijd hoog in het vaandel; wij transformeren een bestaande, oudere woning om tot een energiezuinig huis, dat helemaal klaar is voor de toekomst.

Verbouwen en renoveren

Als bouwbedrijf in Drenthe zijn we gespecialiseerd in bijzondere verbouwingen, maar draaien we onze hand ook zeker niet om voor renovaties. Bent u op zoek naar een partij die duurzaam verbouwt, of iemand die in staat is om een woning om te toveren tot een energiezuinig huis, dan staan we voor u klaar. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat u straks kunt genieten van een prachtige renovatie.

Projectontwikkeling Beilen

Zoekt u een partner die bij uitstek geschikt is voor complete projecten, dan bent u bij Hunebouw als projectontwikkelaar in Beilen bij het juiste adres. We hebben flink wat ervaring in de projectontwikkeling en zorgen dan ook voor topkwaliteit dat de tand des tijds op meerdere manieren zal doorstaan. Zo hebben wij op het gebied van projectbouw, 19 halfvrijstaande woningen gebouwd in de wijk Nagtegael.

Service en onderhoud

We vinden het bij Hunebouw belangrijk dat we een goede relatie opbouwen met onze klanten en dus bieden we altijd de mogelijkheid om het onderhoud en de service te blijven voorzien. Is het project eenmaal voltooid, dan is het fijn als het bouwbedrijf in Beilen dat voor het gebouw heeft gezorgd, ook het onderhoud blijft verrichten.

Duurzaamheid als voornaamste pijler

Bij Hunebouw hechten we bijzonder veel waarde aan duurzaam bouwen. Daarom gebruiken we altijd duurzaam materiaal en worden onze gebouwen neergezet met een duidelijk ook op de toekomst. We zoeken altijd naar energiezuinige oplossingen en trainen onze medewerkers altijd in de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Zo maken we gebouwen die bestand zijn tegen de wensen van de toekomst en waarbij de bewoners of gebruikers een zo laag mogelijke energierekening hebben.

Met de juiste certificering is het altijd beter bouwen

Een bouwbedrijf in Beilen verkrijgt zijn ervaring en kennis natuurlijk niet zomaar; er gaan vele jaren hard werken aan vooraf om te komen tot waar we zijn. En dankzij onze certificaten weet u zeker dat we over de juiste kunde en kennis beschikken, die nodig is om de verschillende projecten tot een goed einde te brengen. U bent overigens van harte welkom om uw vragen over onze certificaten te komen stellen. Onze medewerkers staan u graag te woord, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Referenties van onze klanten

Op zoek naar een bouwbedrijf elders in het land?

Natuurlijk opereren we als bouwbedrijf in Beilen, maar het kan natuurlijk goed zijn dat u liever een bouwbedrijf heeft dat elders in het land aan de slag gaat. Zoekt u een bouwbedrijf in Drenthe, een bouwbedrijf in Friesland, een bouwbedrijf in Beilen, of een bouwbedrijf in Groningen, dan bent u bij Hunebouw ook zeker aan het juiste adres. Wij zijn actief door het hele land, dus waar u ons ook graag heeft, u bent welkom om contact met ons te leggen.

Uw woning of bedrijf verbouwen of renoveren? Ons bouwbedrijf in Drenthe staat voor u klaar.

Vragen, contact en advies

Heeft u vragen over onze werkzaamheden, onze specialiteiten, of over onze certificering? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en kunnen u helpen met alle vragen die u maar kunt hebben. Of dat nou gaat via de telefoon, de mail, via onze site, dat maakt ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.