Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Drachten

Een bouwbedrijf die van uw project echt een succes maakt en dit project met beide handen aangrijpt? Hunebouw is actief als bouwbedrijf in Drachten en staat open voor vrijwel alle klussen in de bouw. Met de juiste certificering op zak, een ruim portefeuille met succesvol afgeronde klussen en een team met een hart voor de bouw weten wij iedere klus nauwkeurig en kwalitatief op te leveren.


Hunebouw als bouwbedrijf in Drachten inschakelen: waarom?

  • Wij ontzorgen u van A tot Z
  • Hunebouw is erg veelzijdig: van woningbouw tot utiliteitsbouw tot renovaties en restauraties
  • Ons bouwbedrijf in de buurt van Drachten beschikt over veel kennis en ruime ervaring
  • Wij zijn een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen
  • Hunebouw beschikt over de juiste certificering
  • Duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons het hoogst in het vaandel
  • Wij denken met u mee en kunnen u adviseren waar nodig
Hunebouw is een bouwbedrijf actief in Drachten dat u ontzorgt van A tot Z.

Uw bouw bedrijf actief in Drachten

Hunebouw is een bouwbedrijf in de buurt van Drachten die voor vrijwel iedere klus open staat. Met een team van specialisten en een volle portefeuille met succesvol afgeronde projecten, kunt u erop vertrouwen dat wij uw klus met beide handen aangrijpen en naar wens afronden. Wij werken door het hele land en starten daarbij altijd met evenveel enthousiasme aan een nieuwe klus.

Woningbouw in Drachten

De woningbouw is één van de belangrijkste onderdelen van onze specialiteiten. Wij werken voor projectontwikkelaars en woningcorporaties en zorgen ervoor dat ieder project met veel liefde en passie wordt aangevlogen. U kunt dan ook altijd rekenen op onze ruime ervaring en het leveren van een uitstekende kwaliteit.

Utiliteitsbouw Drachten

Hunebouw heeft veel ervaring op het gebied van utiliteitsbouw en is dan ook gespecialiseerd in het realiseren van middelgrote projecten. Hierbij hebben kwaliteit en authenticiteit voor ons de hoogste prioriteit, waardoor u het project altijd in goede handen bij ons achterlaat.

Projectontwikkeling

Als projectontwikkelaar in Drachten staan wij open voor het op onze rekening nemen van complete projecten. Ons team van specialisten heeft hier ruimschoots ervaring in en weet dan ook precies wat er moet gebeuren om een project succesvol te maken.

Verbouwen en renoveren

Niet alleen het bouwen, maar ook het verbouwen en renoveren van gebouwen valt helemaal in ons straatje. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat een bestaande woning energiezuinig wordt gemaakt. Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om iedere verbouwing of renovatie uit te kunnen voeren.

Restaureren

Bij het uitvoeren van een restauratie is het erg belangrijk dat dat op een specialistische wijze gebeurt. Alleen dan kan een oud gebouw weer in zijn volle eer hersteld worden. Bij Hunebouw hebben wij een team van specialisten met een groot oog voor detail, die iedere restauratie tot een succesvol eind brengen.

Service en onderhoud

Wanneer een project gerealiseerd is, betekent dat niet meteen het einde van onze samenwerking. Wij hechten erg veel belang aan een goede band met onze klanten en verzorgen dan ook graag de service en het nodige onderhoud nadat het project klaar is.

Referenties van onze klanten

Duurzaamheid als sleutelwoord

Net als in de rest van de wereld wordt duurzaamheid ook in de bouw steeds belangrijker. Sterker nog: wij zien duurzaamheid al als het sleutelwoord voor alle projecten die wij aannemen. Dit is onder andere te merken aan de materialen en technieken die we gebruiken. We zorgen ervoor dat we onszelf blijven bijscholen op het gebied van duurzaam bouwen, want er valt altijd weer iets nieuws toe te passen. Inmiddels hebben wij al flink wat projecten op mogen leveren die voldoen aan de wettelijke duurzaamheidsregels en daarmee toekomstbestendig zijn.

Hunebouw is een duurzaam bouwbedrijf in de buurt van Drachten.

Bouwbedrijf in Drachten en de rest van Nederland

Als bouwbedrijf zijn wij actief in Drachten, maar ook in de rest van Nederland. Zo kun je ons niet alleen als bouwbedrijf in Friesland inschakelen, maar ook als bouwbedrijf in Drenthe, Groningen en iedere andere provincie. Wij nemen projecten aan door het hele land en staan dan ook letterlijk overal in Nederland voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Meer informatie

Heeft u vragen over onze specialiteiten of wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u informatie over onze certificaten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en hechten veel waarde aan een prettige communicatie zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.