Bouwbedrijf in Emmen

Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf HuneBouw, het bouwbedrijf in Emmen

In het noorden van het land zijn er genoeg bouwbedrijven te vinden. Daarom is het soms moeilijk om een bedrijf te vinden dat er echt uitspringt en dat uw wensen voorop stelt. Zoekt u een bouwbedrijf in Emmen dat echt van alle markten thuis is en kunde combineert met vele jaren ervaring, dan bent u bij HuneBouw aan het juiste adres. Welke bouwvorm u ook zoekt, wij hebben de ervaring die nodig is om er een succes van te maken en zorgen ervoor dat het project met zorg, nauwkeurigheid en kwaliteit afgerond wordt.

Waarom een bouwbedrijf in Emmen inschakelen?

  • Een bouwbedrijf in Emmen denkt altijd mee
  • We ontzorgen van begin tot eind
  • Ruime ervaring en veel technische kennis
  • Een betrouwbare partner
  • Veelzijdig in de bouwsector: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificering
  • HuneBouw staat voor duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
HuneBouw, bouwbedrijf in Emmen, is van alle markten thuis.

Bouwbedrijf in Emmen nodig? HuneBouw staat paraat

Bouwbedrijven komen in allerlei variaties en hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan woningbouw, utiliteitsbouw of juist verbouwingen of restauraties van bestaande gebouwen. Het zijn stuk voor stuk opdrachten waar een kennersoog voor nodig is en waar het loont om met een ervaren partij in zee te gaan, omdat dat zorgt voor het beste resultaat. HuneBouw is een bouwbedrijf in Emmen dat voor geen enkele klus terugdeinst. Wij hebben bijzonder veel ervaring dankzij het succesvol afronden van talloze verschillende projecten door het hele land. Daardoor hebben we hetzelfde enthousiasme voor een fraaie restauratie, als voor het aanleggen van een complete woonwijk. U kunt altijd rekenen op onze ervaring en kwaliteit.

Utiliteitsbouw Emmen

Als bouwbedrijf in Emmen, heeft HuneBouw een zeer ruime portefeuille als het gaat om utiliteitsbouw. We zijn gespecialiseerd in het neerzetten van middelgrote projecten, waarin authenticiteit en een kwalitatief hoogwaardig resultaat voor ons de hoogste prioriteit heeft. Dat wil echter niet zeggen dat we een wat meer futuristische bouwvorm uit de weg gaan; we vangen ook dat met evenveel plezier aan.

Woningbouw in Emmen

Woningbouw is natuurlijk een zeer belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Woningen moeten volgens ons vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners gebouwd worden en daarom vinden we het als bouwbedrijf Emmen altijd bijzonder belangrijk dat de liefde voor het vak terug te vinden is in ons werk. We werken voor projectontwikkelaars en woningcorporaties, die dankzij onze ruime ervaring altijd kunnen rekenen op absolute topkwaliteit.

Ons bouwbedrijf in Emmen is uw partner tijdens het bouwen van uw droomwoning.

Restauratie

Restauraties hebben vaak echte specialisten nodig en bij HuneBouw hebben we vaklui in dienst, die het ambacht echt in de vingers hebben en een groot oog voor detail hebben. Dat is belangrijk bij het uitvoeren van goede restauraties, omdat we altijd proberen om de gebouwen in hun oude glorie te herstellen. Onze experts beheersen dit tot in de puntjes en leveren dan ook altijd vakwerk.

Verbouwen en renoveren

Als bouwbedrijf in Emmen ligt onze specialisatie bij bijzondere verbouwingen, maar dat betekent niet dat we weglopen voor renovaties; integendeel. Zoekt u naar een partij die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en in staat is om een woning te transformeren tot een energiezuinig huis, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Dankzij onze kennis en ervaring heeft u straks een prachtig gerenoveerde woning.

Projectontwikkeling in Emmen

Als u een bedrijf zoekt dat complete projecten voor zijn rekening kan nemen, dan is HuneBouw de ideale projectontwikkelaar in Emmen. We hebben een ruime ervaring in projectontwikkeling, zodat u zeker weet dat u voor uw project bij ons terecht kan.

Service en onderhoud

Bij HuneBouw staat een goede band met onze klanten hoog op de prioriteitenlijst. Daarom betekent de realisatie van een project niet automatisch het einde van een samenwerking. We verzorgen graag de service en het onderhoud dat soms nodig is nadat het project is voltooid.

Duurzaam (ver)bouwen, klaar voor de toekomst

Duurzaamheid is een sleutelwoord in eigenlijk alle projecten die we aannemen. Dat dringt door in de materialen die we gebruiken, maar ook in de projecten die we opleveren. We zorgen er dan ook voor dat we altijd optimaal geschoold zijn in de nieuwste technieken en in het gebruik van duurzame middelen. Ook hier hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan, wat er voor zorgt dat we gebouwen kunnen neerzetten die voldoen aan de wettelijke duurzaamheidsregels en dus helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Referenties van onze klanten

Op zoek naar een bouwbedrijf elders in het land?

Natuurlijk zijn we als bouwbedrijf in de regio Emmen actief, zoals Coevorden. Sterker nog; we hebben projecten in het hele land. Dus zoekt u naar een bouwbedrijf in Groningen, een bouwbedrijf in Friesland of een bouwbedrijf in Drenthe, dan zit u bij HuneBouw helemaal goed. Vanuit elke provincie kunt u contact met ons opnemen en we zorgen ervoor dat u al uw vragen beantwoord krijgt.

Uw woning of bedrijf verbouwen of renoveren? Ons bouwbedrijf in Emmen staat voor u klaar.

Contact, informatie en advies

Wilt u meer weten over onze projecten, of heeft u vragen over onze specialiteiten? Of wilt u juist wat meer weten over de certificaten die in ons bezit zijn? Dan bent u welkom om contact met ons op te nemen, zodat we al deze vragen kunnen beantwoorden. U kunt uw vragen stellen via de mail of via de telefoon, onze experts staan in beide gevallen voor u klaar. We vinden het belangrijk om een prettige communicatie met onze klanten te hebben en daarom staat de deur altijd open voor vragen, contact en advies.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.