Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Friesland

Wie op zoek is naar een bouwbedrijf in Friesland, zoekt natuurlijk een bedrijf dat uitblinkt op meerdere fronten. Niet alleen moeten de projecten tot een succesvol einde gebracht worden, maar er moet ook duurzaam gewerkt worden en de communicatie moet vlekkeloos en duidelijk verlopen. HuneBouw is uw partij voor al die wensen; wij zorgen ervoor dat uw (ver)bouwproject een aangename ervaring is, die resulteert in een prachtig gebouw met een fraaie toekomst.

Waarom gaat u in zee met een bouwbedrijf in Friesland?

  • Een bouwbedrijf in Friesland denkt altijd met u mee
  • Wij ontzorgen u van A tot Z
  • HuneBouw beschikt over kennis en ervaring die u altijd helpt
  • Wij zijn een betrouwbare partner tijdens elk project
  • Veelzijdigheid: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificatie en levering van garantie
  • HuneBouw staat voor duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
HuneBouw is als bouwbedrijf in Friesland ervaren in de bouw.

Met HuneBouw vindt u het bouwbedrijf in Friesland

HuneBouw acteert al vele jaren als bouwbedrijf in Friesland en heeft in al die jaren een ruime ervaring opgedaan met vele projecten. Of het nou gaat om het bouwen van nieuwe woningen of kantoorpanden, het verbouwen of renoveren van oudere panden, of het onderhoud deze gebouwen, onze experts zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met het resultaat. U kunt in alle gevallen rekenen op onze kennis, onze ervaring en de duidelijke communicatie die u van ons mag verwachten.

Utiliteitsbouw in Friesland

Ook als het gebouw niet bedoeld is als woning, zorgen wij als bouwbedrijf in Friesland voor een topresultaat. Op het gebied van utiliteitsbouw zijn we gespecialiseerd in middelgrote projecten, waarin de focus ligt op kwaliteit en een authentieke uitstraling. Dat laatste zegt overigens niet dat we terugdeinzen voor wat meer futuristische projecten; integendeel!

Woningbouw Friesland

HuneBouw is onder andere gespecialiseerd in de woningbouw. Als bouwbedrijf in Friesland bouwen we deze woningen vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners, wat vervolgens een woning oplevert die met veel zorg en liefde is neergezet. Samenwerkingen met allerlei verschillende projectontwikkelaars en woningcorporaties hebben ervoor gezorgd dat we kunnen rekenen op flink wat kennis en ervaring als het gaat om de woningbouw.

Ons bouwbedrijf in Friesland ontzorgt u van begin tot eind.

Restauraties

HuneBouw heeft een team specialisten in dienst die zich echt richten op de restauraties van verschillende gebouwen. Bij restauraties komt echte passie en liefde voor het vak kijken en onze experts beschikken hier in ruime mate over. Dit zorgt ervoor dat de restauraties met veel oog voor detail en historie plaatsvinden en er dus straks weer een volledig authentiek project afgeleverd zal worden.

Verbouwen en renoveren

Als bouwbedrijf in Friesland houden we erg van bijzondere verbouwprojecten en ook een goede renovatie past volledig binnen ons straatje. Duurzaamheid staat bij onze verbouwprojecten ook hoog in het vaandel. Niet alleen als het gaat om de materialen die we gebruiken, ook als het gaat om het eindproduct dat we neerzetten.

Projectontwikkelaar in Friesland

Als bouwbedrijf in Friesland hebben we natuurlijk ook ruime ervaring met projectontwikkeling. Onze samenwerking met verschillende projectontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat we beschikken over veel kennis, die natuurlijk altijd van pas komt bij het uitvoeren van deze fraaie projecten. Op het gebied van projectbouw, hebben wij onder andere een nieuwbouwproject in Lemmer uitgevoerd.

Service en onderhoud

Omdat we bij HuneBouw veel waarde hechten aan een goede relatie met onze klanten, stopt onze samenwerking wat ons betreft niet na de oplevering van een project. Daarom verzorgen wij ook graag het onderhoud aan de door ons geleverde gebouwen. Periodiek onderhoud houdt deze gebouwen namelijk in optimale conditie en draagt bij aan de duurzaamheid ervan.

Een expert in duurzaam bouwen

Duurzaamheid heeft de toekomst en dus staat deze manier van bouwen hoog bij ons op de prioriteitenlijst. Duurzaamheid gaat bij ons als bouwbedrijf in Friesland verder dan alleen het gebruik van duurzame materialen; het complete project is een toonbeeld van duurzaamheid, natuurlijk inclusief het opgeleverde gebouw. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met duurzaam bouwen, wat heeft geresulteerd in vernieuwende oplossingen en gebouwen die volledig voldoen aan verschillende wettelijke duurzaamheidseisen. De door ons gerealiseerde projecten zijn dan ook volledig klaar voor de toekomst en onze medewerkers worden constant geschoold als het gaat om het gebruik van nieuwe, duurzame technieken.

Referenties van onze klanten

HuneBouw werkt door het hele land

Natuurlijk is HuneBouw actief als bouwbedrijf in Friesland, maar dat betekent niet dat we ons beperken tot alleen deze provincie, of zelfs alleen het noorden van het land. HuneBouw is actief in het hele land en heeft projecten neergezet die overal in Nederland te zien zijn. Dus zoekt u een bouwbedrijf in Drachten, een bouwbedrijf in Meppel, een bouwbedrijf in Groningen, of een bouwbedrijf in Drenthe, dan bent u bij HuneBouw aan het juiste adres.

Op zoek naar de perfecte partner in de utiliteitsbouw? HuneBouw staat voor u klaar.

Contact, informatie en advies

We hebben het al een paar keer gezegd, maar het kan wat ons betreft niet genoeg benadrukt worden. Goed contact met onze klanten is voor ons een enorme prioriteit. Daarom zorgen we er altijd voor dat de lijntjes zo kort mogelijk zijn en dat u zich nooit bezwaard hoeft te voelen als u vragen heeft, of om advies wil vragen. Onze experts hebben ruime ervaring met hun werkgebied en kunnen u met al uw bouwgerelateerde vragen helpen. Dat is niet alleen fijn voor u, maar ook voor ons. Zo staan we altijd in goed en direct contact met onze klanten en kunnen we eventuele onduidelijkheden snel wegnemen. Op die manier is onze samenwerking aangenaam en duidelijk en weet u altijd zeker dat u bij ons terecht kan.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.