Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Groningen

Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, een verbouw- of renovatieproject, of projectontwikkeling, wie zoekt naar een bouwbedrijf in Groningen heeft met HuneBouw een uitstekende partner. Onze uitgebreide ervaring, gecombineerd met ruime expertise, zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen. En met duurzaamheid hoog op onze prioriteitenlijst, weet u zeker dat uw project de tand des tijds glansrijk zal doorstaan.

Waarom schakelt u een bouwbedrijf in Groningen in?

  • Een bouwbedrijf in Groningen denkt altijd goed met u mee
  • We zorgen voor volledige ontzorging
  • HuneBouw beschikt over kennis en ervaring die u altijd helpt
  • Een betrouwbare partner tijdens de bouw van uw project
  • Bijzonder veelzijdig: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificatie en levering van garantie
  • HuneBouw staat voor duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
HuneBouw zorgt als bouwbedrijf in Groningen altijd voor topkwaliteit.

HuneBouw is u partner als bouwbedrijf in Groningen

Wie zoekt naar een bouwbedrijf in Groningen, heeft met HuneBouw een zeer betrouwbare partner gevonden. In de loop der jaren hebben we een enorme portefeuille opgebouwd, die heeft geresulteerd in een schat aan ervaring en een duidelijke filosofie. Zo bouwen we bijvoorbeeld onze huizen altijd vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners. Dit zorgt ervoor dat de woningen niet alleen goed gebouwd worden, maar ook zijn neergezet met de wensen van de bewoners als voornaamste prioriteit. Daar komt bij dat we experts in dienst hebben die het ambacht tot in de puntjes beheersen en dus elke keer weer voor topkwaliteit zorgen.

Utiliteitsbouw Groningen

Natuurlijk kunt u bij HuneBouw ook terecht voor gebouwen die niet voor bewoning zijn bedoeld. Als bouwbedrijf in Groningen zijn we dan ook uiterst bedreven in de utiliteitsbouw. Of het nou gaat om kantoorgebouwen, hotels of gebouwen met een andere bestemming, HuneBouw heeft de kennis en ervaring in huis om hier een succes van te maken. Onze focus ligt niet alleen op het creëren van een authentieke uitstraling, maar ook op het neerzetten van een gebouw dat qua duurzaamheid en gebruiksgemak klaar is voor een lange toekomst.

Woningbouw in Groningen

Als bouwbedrijf in Groningen hebben we natuurlijk een grote staat van dienst in de woningbouw. Deze projecten vinden overigens niet alleen plaats in Groningen; door het hele land wordt HuneBouw ingezet om woningen te bouwen die klaar zijn voor de toekomst. Door samen te werken met veel verschillende projectontwikkelaars en woningcorporaties, hebben we een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan, die we elke keer weer inzetten bij het aannemen van nieuwe projecten.

HunBbouw is een bouwbedrijf in Groningen dat van A tot Z ontzorgt.

Restauraties

Een ouder gebouw in ere herstellen vereist een team van experts, die liefde hebben voor het vak en het ambacht volledig in de vingers hebben. Daarom beschikt HuneBouw over een speciaal team dat gespecialiseerd is in restauraties en het in oude glorie herstellen van oudere gebouwen. De restauraties die door HuneBouw uitgevoerd worden, worden dan ook met veel zorg benaderd, zodat er uiteindelijk een volledig authentiek project opgeleverd kan worden.

Verbouwen en renoveren

Moet er verbouwd worden? Of het nou gaat om een nieuwe badkamer, of het volledig uitbouwen van een woning, HuneBouw heeft als bouwbedrijf in Groningen de kennis en expertise in huis om hier een succes van te maken. Ook als een woning of gebouw gerenoveerd moet worden, kunt u altijd een beroep op onze experts doen.

Projectontwikkeling in Groningen

HuneBouw heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan met diverse projectontwikkelaars en is dan ook een uitstekende partij om in te schakelen bij projectontwikkeling. De verschillende projecten waar we bij betrokken zijn, zorgen ervoor dat we deze ervaring steeds weer kunnen omzetten in prachtige resultaten.

Service en onderhoud

Bij HuneBouw vinden we het belangrijk dat we altijd in goed contact staan met onze klanten en eindigt de samenwerking wat ons betreft niet bij het opleveren van een project. Daarom verzorgen we als bouwbedrijf in Groningen maar wat graag het onderhoud en de service op de verschillende woningen en gebouwen, zodat ze niet alleen in topstaat worden opgeleverd, maar dat ook blijven.

Duurzaamheid als topprioriteit

Duurzaam bouwen is ontzettend belangrijk voor de toekomst en dit is dan ook iets dat we bij HuneBouw maar al te goed beseffen. Daarom worden onze medewerkers continu geschoold en zorgen we ervoor dat we in ons werk en in hetgeen dat we opleveren de duurzaamheid als voornaamste prioriteit hebben. Dat is terug te zien in het materiaal dat we gebruiken, maar ook in de gebouwen die we opleveren. Deze gebouwen hebben de toekomst en zullen dan ook voorbeelden zijn van duurzame bouwkunst. Hier zijn we als bouwbedrijf in Groningen buitengewoon trots op.

Referenties van onze klanten

HuneBouw werkt aan projecten door het hele land

Natuurlijk zijn we bijzonder actief als bouwbedrijf in Groningen, maar dat wil niet zeggen dat we ons beperken tot de noordelijke provincies. HuneBouw is actief door het hele land en kan dan ook vanuit elke hoek worden gevraagd voor een (ver)bouwproject. Zoekt u een bouwbedrijf in Hoogeveen, een bouwbedrijf in Meppel, een bouwbedrijf in Friesland, of een bouwbedrijf in Drenthe? Dan bent u altijd bij ons aan het juiste adres.

Uw woning verbouwen of renoveren? Ons bouwbedrijf in Groningen staat voor u klaar.

Contact, informatie en advies

Zoals gezegd vinden we het belangrijk dat we altijd goed contact hebben met onze klanten. Daarom staan we altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden, of om het proces van het bouwproject met u door te lopen. We zorgen dat de lijntjes kort zijn en gaan altijd graag met u in gesprek. Heeft u vragen over een project, onze certificering, of over de stappen die we blijven nemen om de duurzaamheid te garanderen? Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat u alle vragen beantwoord krijgt.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.