Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf HuneBouw is uw bouwbedrijf in Meppel

Een bouwproject in de utiliteitsbouw of woningbouw op poten zetten kan de nodige obstakels met zich meebrengen. Zo kan het zijn dat u als woningcorporatie niet de middelen en kennis heeft om zo’n groot project te realiseren en managen. HuneBouw helpt u daarom graag als partner bij uw project. Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Meppel, dan is kennis en vakmanschap van groot belang. Wij beschikken over alle gerelateerde en benodigde certificaten waardoor wij iedere klus tot een succesvol resultaat kunnen brengen.

Uw project in de bouwsector, waar te beginnen?

Of het nu om het bouwen van een hotel gaat of om het bouwen van een hele nieuwe wijk, een bouwproject vraagt om het nodige vakmanschap en certificatie. Bij HuneBouw, bouwbedrijf in Meppel beschikken wij over verschillende certificaten welke staan voor veiligheid, kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid. Deze factoren staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Daarnaast hebben wij diverse keurmerken toegekend gekregen en zijn wij lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland. Hierdoor kunnen wij betrouwbare garanties bieden op ons werk. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee tijdens het proces. U kunt uw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Waarom een bouwbedrijf in Meppel inschakelen?

  • Een bouwbedrijf in Meppel denkt met u mee
  • Ontzorging van A tot Z
  • Een bouwbedrijf beschikt over kennis en ervaring die u zelf wellicht niet heeft
  • Een betrouwbare partner tijdens de bouw van uw project
  • Veelzijdig in de bouwsector: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificatie en levering van garantie
  • HuneBouw staat voor duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
HuneBouw, bouwbedrijf in Meppel, zorgt altijd voor een prachtig eindresultaat van uw project.

De diensten van ons bouwbedrijf in Meppel

Bij HuneBouw, bouwbedrijf in Meppel, zijn wij erg veelzijdig als het aankomt op de bouwsector. Zo kunt u bij ons voor verschillende diensten terecht, waaronder woningbouw en utiliteitsbouw. Wij ontzorgen u graag van A tot Z tijdens de bouw of verbouwing van uw (toekomstige) pand. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring en zijn expert op de verschillende vlakken die komen kijken bij de bouw. Hierdoor kunnen wij u perfect ondersteunen als partner bij uw project.

Utiliteitsbouw Meppel

Een bedrijfspand, hotel of gebouw met een andere bestemming bouwen? HuneBouw staat voor u klaar. Ons specialisme ligt dan ook bij de middelgrote projecten. Hierbij focussen wij ons op de kwaliteit en de uitstraling van het gebouw, uiteraard in onderlinge communicatie met u als opdrachtgever. Wij hechten veel waarde aan het realiseren van uw wensen en zullen hier ons uiterste best voor doen.

Woningbouw in Meppel

Ook bij projecten binnen de woningbouw zijn wij uw partner. HuneBouw is expert in de woningbouw en bouwt binnen een mum van tijd een hele nieuwe wijk op. Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en zorgen wij ervoor dat de wijk op de juiste manier uit de grond komt. Door de jaren heen hebben wij flink wat kennis en ervaring verzameld om dit te kunnen creëren.

Ons bouwbedrijf in Meppel is uw partner tijdens het bouwen van uw droomwoning.

Restauratie

Ook als een (monumentaal) gebouw toe is aan restauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Met een passie voor ons vak zorgen wij ervoor dat de restauratie met liefde en zorg wordt uitgevoerd. Hierbij houden wij oog voor detail. Dit is voor ons vanzelfsprekend, maar vooral in dit vakgebied ook een erg belangrijke factor. U kunt de restauratie met een gerust hart door ons laten uitvoeren.

Verbouw / renovatie

Als bouwbedrijf in Meppel steken wij onze handen graag uit de mouwen als het aankomt op een bijzondere verbouwing of een renovatieproject. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfspand of hotel gaan verbouwen of renoveren, dan helpen wij u graag dat doel te realiseren. Tijdens de verbouwing / renovatie gaan wij op een duurzame en kwalitatieve manier te werk, waardoor wij altijd een topresultaat neer kunnen zetten.

Projectontwikkeling Meppel

Wij hebben als projectontwikkelaar in Meppel ruime ervaring als het aankomt op projectontwikkeling. Door samen te werken met verschillende projectontwikkelaars hebben wij veel kennis en expertise opgedaan op dit gebied. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij ieder project tot een succesvol eindresultaat kunnen zetten.

Service / onderhoud

Een goede relatie met u als opdrachtgever staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat het contact tussen u en ons niet alleen tijdens het project goed is, maar ook daarna.

Referenties van onze klanten

Een professionele en betrouwbare partner tijdens uw bouwproject?

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw project, dan bent u bij Hunebouw aan het juiste adres. Hunebouw is al ruim 200 jaar actief als bouwbedrijf in Meppel, maar ook in de rest van het land. Dus of u nu op zoek bent naar een bouwbedrijf in Hoogeveen, een bouwbedrijf in Friesland, een bouwbedrijf in Groningen, of een bouwbedrijf in Drenthe, wij staan altijd voor u klaar. De bouw is onze passie en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit gevoel naar u over te brengen als partner. Wij hechten veel belang aan korte lijnen en hanteren een duidelijke communicatie, alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met een grote mate aan kennis en expertise kunnen wij u uitstekend helpen. Niet alleen bij het uitvoeren van uw project, maar ook bij het beantwoorden van al uw (bouwgerelateerde) vragen.

Uw woning of bedrijf verbouwen of renoveren? Ons bouwbedrijf in Meppel staat voor u klaar.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over de diensten van ons bouwbedrijf in Meppel of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en vertellen u graag meer over onze werkwijze en het proces. Neem contact met ons op of maak een afspraak en wie weet zijn we dan binnenkort partners tijdens uw project.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.