Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Overijssel

Een bouwbedrijf moet niet alleen goed weten waar het mee bezig is, het is ook van groot belang dat het bouwbedrijf zijn afspraken nakomt en buitengewoon betrouwbaar is. Lukt dat niet, dan komt het proces al snel onder druk te staan en worden de onderlinge verhoudingen er zeker niet beter op. Daarom is Hunebouw uw ideale partner als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Overijssel. Wij beschikken over een ruim portfolio en vinden een goed contact met onze klanten bijzonder belangrijk.

Hunebouw, een bouwbedrijf in Overijssel voor alle opdrachten

Bij Hunebouw hebben we in de loop der jaren een lange lijst aan specialiteiten opgebouwd, waardoor we ook bijzonder ervaren zijn in veel verschillende bouwvormen. Zo hebben we al veel woningbouwprojecten achter onze naam staan, maar zijn we ook zeer bedreven in de utiliteitsbouw en in het in oude glorie herstellen van in verval geraakte gebouwen of woningen. Wij zijn het bouw bedrijf in Overijssel dat ervoor zorgt dat de klus geklaard wordt en dat u altijd tevreden terug kan kijken op onze samenwerking.

Als bouwbedrijf in Overijssel zijn we van alle markten thuis

Utiliteitsbouw Overijssel

Wie zoekt naar een bouwbedrijf in Overijssel, heeft met HuneBouw een zeer betrouwbare partner gevonden. In de loop der jaren hebben we een enorme portefeuille opgebouwd, die heeft geresulteerd in een schat aan ervaring en een duidelijke filosofie. Zo bouwen we bijvoorbeeld onze huizen altijd vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners. Dit zorgt ervoor dat de woningen niet alleen goed gebouwd worden, maar ook zijn neergezet met de wensen van de bewoners als voornaamste prioriteit. Daar komt bij dat we experts in dienst hebben die het ambacht tot in de puntjes beheersen en dus elke keer weer voor topkwaliteit zorgen.

Woningbouw Overijssel

Bij het bouwen van woningen bekijken we het huis altijd vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners. Hoe zouden zij dit huis het liefste zien en hoe zorgen we ervoor dat het huis aan alle wensen voldoet? Als bouwbedrijf Overijssel zijn we er trots op dat we er altijd weer in slagen om echt iets bijzonders neer te zetten.

Restauraties

Een andere bouwstijl, maar daarom zeker niet minder belangrijk, is het restaureren van gebouwen. Dit vereist weer een heel ander kennersoog en daarom hebben we vaklui in dienst die speciaal getraind zijn om het ambacht volledig in de vingers te hebben. Op die manier is een restauratie perfect om een gebouw in zijn oude glorie te herstellen en om moderne aanpassingen te doen waar dat gewenst of nodig is.

Voor een restauratie kunt u dit bouwbedrijf in Overijssel gemakkelijk inschakelen

Verbouwen en renoveren

Niet elk gebouw moet van de grond af aan opgebouwd worden. Ook verbouwingen en renovaties zijn veelvuldig nodig en dus hebben we een team dat hier perfect voor geschikt is. Of het nou gaat om een klus met bijzondere elementen, of een wat meer simpele, recht-door-zee benadering, wij kunnen het allemaal.

Projectontwikkelaar Overijssel

Ook als u zoekt naar een partner in projectontwikkeling in Overijssel, heeft u met Hunebouw de ideale projectontwikkelaar. Onze ruime ervaring in dit vakgebied betekent dat we iedereen kunnen helpen en geschikt zijn om de grootste projecten met beide handen aan te pakken.

Service en onderhoud

Het opleveren van het gebouw of de woning hoeft wat ons betreft niet het einde van de samenwerking te zijn. We verrichten dan ook graag het onderhoud aan de door ons opgeleverde projecten, zodat we de goede relatie met onze klanten kunnen doorzetten.

Volledig gecertificeerd

Al deze kennis en kunde komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Als bouwbedrijf in Overijssel hebben we in de loop der jaren allerlei certificaten behaald, die laten zien dat we inderdaad beschikken over alle know-how en alle ervaring die nodig is om een bouwbedrijf tot een succes te maken. Heeft u vragen over deze certificering, dan staan wij u graag te woord. Onze medewerkers kunnen u precies uitleggen wat het allemaal betekent, zodat u altijd goed weet waar u aan toe bent.

Duurzaam bouwen en verbouwen

Bij Hunebouw hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat merkt u aan de duurzame en moderne materialen die we gebruiken, maar ook aan de manieren waarop we te werk gaan. Onze medewerkers worden zeer regelmatig geschoold in de nieuwste technieken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Daarmee kunnen we projecten ontwikkelen die volledig klaar zijn voor de toekomst en waarin bijvoorbeeld de energiekosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden.

Referenties van onze klanten

Hunebouw is actief door het hele land

Wij zijn actief in heel Overijssel, dus ook als u een bouwbedrijf in Zwolle, eenbouwbedrijf in Rijssen, een of een bouwbedrijf in Friesland zoekt, zijn wij u graag van dienst. Sterker nog; wij hebben projecten in heel Nederland.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze projecten, onze certificering of onze werkwijze? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring in het vak en staan u graag te woord om u te helpen met alle vragen die u maar kunt hebben. Zoals gezegd vinden we een goed contact met onze klanten van groot belang en dus doen we er alles aan om ons zo dienstbaar mogelijk op te stellen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart met ons de samenwerking aangaan.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.