Bouwbedrijf in Zwolle

Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf HuneBouw is uw bouwbedrijf in Zwolle

Wie zoekt naar een goed en betrouwbaar bouwbedrijf, kan het soms lastig vinden om echt iets te vinden wat voldoet aan alle eisen. Daarom is een allround bouwbedrijf, dat ambacht en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, vaak de beste keuze. Zoekt u daarom een bouwbedrijf in Zwolle, dan heeft u met HuneBouw een ideale partner. Wij hebben ruime ervaring in verschillende werkgebieden en zorgen ervoor dat al onze projecten succesvol worden afgerond.

Waarom een bouwbedrijf in Zwolle inschakelen?

  • Een bouwbedrijf in Zwolle denkt altijd goed mee
  • We ontzorgen u van A tot Z
  • We beschikken over ruime ervaring en veel kennis
  • We zijn een betrouwbare partner
  • Veelzijdig in de bouwsector: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificering
  • Duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
HuneBouw, bouwbedrijf in Zwolle, heeft allerlei specialiteiten.

Een bouwbedrijf in Zwolle voor al uw opdrachten

’De bouw’ is een breed, veelomvattend begrip, waarin veel verschillende specialiteiten voorkomen. Of het nou gaat om utiliteitsbouw, woningbouw of juist projectontwikkeling en onderhoud, voor al deze verschillende onderdelen is kennis en ervaring nodig. Daarom loont het zeker de moeite om met een partij in zee te gaan, die voor al deze verschillende werkgebieden zijn eigen experts in dienst heeft. HuneBouw is dat bouwbedrijf in Zwolle, dat voor bijna elke opdracht inzetbaar is. We hebben een grote liefde voor het vak en uiten deze liefde door projecten met grote zorg aan te vliegen en oog te hebben voor duurzaamheid en de wensen van bewoners en opdrachtgevers.

Utiliteitsbouw Zwolle

Een eerste specialiteit van dit bouwbedrijf in Zwolle, is de utiliteitsbouw. Hierin hebben we een schat aan ervaring, wat heeft geleid tot een specialisme in middelgrote projecten. Hierin staan authenticiteit en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst, maar dat betekent natuurlijk niet dat we andersoortige opdrachten buitensluiten; ook als het wat futuristischer van aard is, gaan we met evenveel enthousiasme aan de slag.

Woningbouw in Zwolle

Natuurlijk doen we ook aan woningbouw. Dit is een belangrijk onderdeel van onze portefeuille en we gaan deze projecten altijd aan met oog voor de wensen van de toekomstige bewoners. Als bouwbedrijf in Zwolle vinden we het belangrijk dat de liefde voor het vak terug te vinden is in ons werk en we zijn trots op het feit dat we hier vaak in slagen. We zijn actief voor projectontwikkelaars en woningcorporaties en zorgen ervoor dat onze ervaring altijd leidt tot een eindproduct van topkwaliteit.

Ons bouwbedrijf in Zwolle is uw partner in het bouwen.

Restauratie

Het komt vaak voor dat we worden ingeschakeld voor een restauratie en om dat goed te doen, hebben we echte vaklui nodig. Immers; bij een restauratie is het herstellen van de oude glorie van groot belang. Om dit te bereiken, hebben we specialisten in dienst, die het ambacht in de vingers hebben en veel aandacht besteden aan elk detail. Dit resulteert elke keer weer in vakwerk.

Verbouwen en renoveren

Als bouwbedrijf in Zwolle hebben we eveneens ruime ervaring met verbouwingen en renovaties. Of het nou gaat om een bijzondere renovatie, of eentje die wat meer recht-door-zee is, HuneBouw is de ideale partner. Zo kunnen we een ouder huis uitstekend omtoveren tot een energiezuinige woning, die helemaal bestand is tegen alles wat de toekomst te bieden heeft.

Projectontwikkelaar Zwolle

Zoals al eerder aangegeven, doet HuneBouw ook zeker aan projectontwikkeling. We hebben als projectontwikkelaar in Zwolle een bijzonder ruime hoeveelheid ervaring op dit gebied en hebben de mankracht om ook de grotere projecten aan te nemen.

Service en onderhoud

Na het opleveren van een project, eindigt wat ons betreft de samenwerking niet. Immers; gebouwen hebben onderhoud nodig en zeker als we deze gebouwen zelf hebben opgeleverd, doen we er graag het onderhoud voor. Dit betekent dat een goede relatie met onze klanten wordt doorgezet.

Duurzaam (ver)bouwen heeft de toekomst

Als bouwbedrijf in Zwolle, staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Deze duurzaamheid dringt door in de materialen die we gebruiken en in de projecten de we opleveren. Onze medewerkers zijn altijd geschoold in de nieuwste technieken en in het gebruik van duurzame middelen. Ook hierin zijn we inmiddels behoorlijk ervaren, zodat we gebouwen kunnen neerzetten die helemaal klaar zijn voor de toekomst en voldoen aan alle wettelijke duurzaamheidsregels.

Referenties van onze klanten

Hunebouw werkt door het hele land

We zijn als bouwbedrijf in Zwolle natuurlijk actief in deze regio, maar dat wil niet zeggen dat we ons beperken tot een werkgebied. Bent u namelijk op zoek naar een bouwbedrijf in Groningen, een bouwbedrijf in Friesland of een bouwbedrijf in Drenthe, dan zit u bij Hunebouw ook helemaal goed. Sterker nog; wij werken door het hele land.

Op zoek naar een partner in de utiliteitsbouw? Ons bouwbedrijf in Zwolle staat voor u klaar.

Contact, informatie en advies

Als u vragen heeft over onze projecten, onze specialiteiten of onze werkwijze, dan bent u natuurlijk van harte welkom om ze te komen stellen. We hechten veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten en dus staan de lijnen altijd open. Stel uw vraag via de mail of via de telefoon en we zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk beantwoord worden.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.