Bewust Veilig Dag

HuneBouw doet mee aan de 4de editie van de Bewust Veilig Dag op woensdag 18 maart aanstaande en laat hiermee zien dat veiligheid hoog in het vaandel staat. Tijdens de Bewust Veilig dag geven we veiligheid één keer per jaar nog eens extra aandacht samen met zoveel mogelijk bedrijven en ketenpartners. Want we hebben een doel: iedereen aan het einde van de dag weer gezond naar huis.

Bewust Veilig Dag 2020

Veilig en gezond werken heeft topprioriteit in de bouw- en installatiebranche. Daarom willen wij veiligheid extra aandacht geven. En samen met onze medewerkers stilstaan en een bijdrage leveren aan een veilige bouwplaats.
Daarom doen wij mee met de vierde editie van de Bewust Veilig Dag op 18 maart 2020. Veilig en gezond werken is de verantwoordelijkheid van ons allemaal: van iedereen die werkt op een project of bouwplaats en van alle partijen in de keten. Werknemers moeten zich aan de voorschriften houden. Vanuit goed werkgeverschap hebben werkgevers de taak een open cultuur te creëren. En opdrachtgevers moeten het mogelijk maken dat de aannemer die het werk uitvoert dat op een veilige en gezonde manier kan doen.

Tijdens de Bewust Veilig dag geven we veiligheid één keer per jaar gezamenlijk met zoveel mogelijk bedrijven en ketenpartners nog eens extra aandacht. Want we hebben een doel: iedereen aan het einde van de dag weer gezond naar huis.
Al veel lidbedrijven van Bouwend Nederland, Techniek Nederland en OnderhoudNL hebben laten weten mee te doen. En wij zijn er bij!