Hunebouw MVO-gecertificeerd

Augustus 2015

HuneBouw, de flexibele en toekomstgerichte dienstverlener in de Noordelijke bouwsector, is sinds eind juli MVO-gecertificeerd! Naast VCA**, ISO-9001 en FSC/PEFC vindt het Hoogeveense bouwbedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk en dit is met het behalen van het MVO-certificaat dan ook officieel bekrachtigd.

Het verbeteren van het afvalbeheer om afval te beperken en te recyclen, het terugdringen van de CO² uitstoot door bijvoorbeeld het toepassen van groene stroom, het plaatsen van tijdschakelaars voor de verlichting en verwarming zijn zo een paar voorbeelden die dagelijks worden toegepast in de praktijk. Daarnaast toont het bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid door open en transparant te communiceren en het steunen van doelen met een maatschappelijk karakter.

Profiel HuneBouw

HuneBouw is een veelzijdig en zelfstandig bouwbedrijf dat integrale maatwerkoplossingen biedt voor complexe bouwprojecten. Met ongeveer 65 werknemers realiseert HuneBouw een omzet van circa 15 miljoen euro op jaarbasis. In meer dan 200 jaar heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd als bouwpartner in zowel kleine- als grootschalige bouwprojecten.