Oplevering 200e woning Erflanden Hoogeveen

Al vanaf het jaar 2000 worden er gestaag woningen opgeleverd in het plan Erflanden.

Een substantieel deel hiervan is gebouwd door bouwbedrijf HuneBouw uit Hoogeveen.  Vandaag heeft HuneBouw de sleutel van de 200e woning op een feestelijke manier aan mevrouw Bols overhandigd . Een belangrijke mijlpaal waarbij door HuneBouw stil werd gestaan door het aanbieden van een bijdrage in het tuinplan. Alle 12 woningen van Koningspage fase 1 zijn nu opgeleverd.

 Op de grond waar de 200e woning deel van uitmaakt, is samen met WVG Ontwikkeling in Meppel een specifiek plan ontwikkeld gericht op starters en kleinere gezinssamenstellingen. Onder andere qua architectuur is er veel aandacht geweest voor de keuze van de gevelsteen en is er een krachtige detaillering toegepast. Dit plan sprak dusdanig aan bij de doelgroep, dat halverwege de bouw alle woningen in deze bouwfase al verkocht waren. De tweede fase van zes woningen is enkele dagen geleden door HuneBouw opgestart. Zelfs voor de vervolgfase van negen woningen heeft HuneBouw al goede verkoopresultaten behaald in samenwerking met Hentenaar Makelaardij en Huys Makelaars.

HuneBouw is aangesloten bij www.klantgerichtbouwen.nl en stelt zich ten doel kwalitatief goede woningen te bouwen. Op bouwnu.nl heeft HuneBouw onlangs de eindbeoordeling 10 van een klant gekregen op alle beoordeelde onderdelen. https://bouwnu.nl/aannemer/hunebouw-bv-hoogeveen/review/9664