Verbouw technologiecentrum GKN Fokker Hoogeveen

Onlangs hebben we voor GKN Fokker hun nieuwe technologiecentrum in Hoogeveen mogen realiseren. Na een intensief voortraject mag het resultaat er zeker zijn. We hebben een bestaande opslagloods van zo’n 2000 m2 verbouwd zodat GKN Fokker hier kan werken aan nieuwe technieken in de luchtvaart.

We hebben ter plaatse van de nieuwe entree een complete gevelrenovatie uitgevoerd. Hierin zijn nieuwe aluminium kozijnen en een complete vliesgevel verwerkt. Daarnaast hebben we ook voor de nieuwe entree parkeerplaatsen, bloembakken en beschoeiing aangebracht met als eindresultaat dat het een mooie, volwaardige entree geworden is.

In de hal zelf hebben we een extra verdiepingsvloer gerealiseerd met diverse kantoren en een complete kantoortuin voorzien van flexwerkplekken. Op de begane grond hebben we diverse werkruimtes gecreëerd zoals een laboratorium en een lamineerruimte. Daarnaast is het installatiewerk voor deze verbouwing volledig vernieuwd, waaronder ventilatie en koeling.

In dit nieuwe centrum gaat GKN Fokker o.a. sterke en lichte onderdelen maken, zoals de vleugels of een roer van een vliegtuig. Er worden dus nieuwe technieken getest en bewezen dat ze werken. Hierdoor hoopt GKN Fokker de concurrentie een stap voor te blijven.

Hierbij willen wij GKN Fokker bedanken voor het verstrekken van deze mooie opdracht. Gezien het hoge afwerkingsniveau, zowel binnen als buiten, zijn wij als HuneBouw hier zeer content mee.