Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Drenthe

Wie op zoek is naar een goed bouwbedrijf, kan soms een wirwar aan informatie te verwerken krijgen, waarin het moeilijk bepalen is welk bouwbedrijf het beste geschikt is voor de wensen van dat moment. Wilt u zeker weten dat uw bouwbedrijf in Drenthe niet alleen van alle markten thuis is, maar ook nog eens beschikt over de certificering die nodig is om met een gerust hart aan de slag te gaan, dan is HuneBouw de partij voor u. Om welke bouwvorm het ook gaat, wij staan altijd voor u klaar en zorgen dat het met zorg, nauwkeurigheid en kwaliteit gebeurt.

Waarom schakelt u een bouwbedrijf in Drenthe in?

  • Een bouwbedrijf in Drenthe denkt met u mee
  • Ontzorging van begin tot eind
  • HuneBouw beschikt over kennis en ervaring die u altijd helpt
  • Een betrouwbare partner tijdens de bouw van uw project
  • Veelzijdig in de bouwsector: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificatie en levering van garantie
  • HuneBouw staat voor duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
HuneBouw is een bouwbedrijf in Drenthe en zorgt altijd voor topkwaliteit.

HuneBouw is uw bouwbedrijf in Drenthe

Een bouwbedrijf kan gespecialiseerd zijn in allerlei zaken. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, of zelfs verbouwingen en restauraties, het zijn allemaal bouwvormen die kennis, ervaring en een oog voor detail nodig hebben. Bij HuneBouw vindt u dit allemaal. Wij zijn het bouwbedrijf in Drenthe dat voor geen klus terugdeinst en ruime ervaring heeft in allerlei verschillende projecten door het hele land. Dit betekent dat we net zo enthousiast aan een woningrestauratie beginnen, als dat we doen bij een complete projectontwikkeling. Wat het project ook is; u kunt rekenen op onze kennis, ervaring en kwaliteit.

Utiliteitsbouw in Drenthe

HuneBouw heeft als bouwbedrijf in Drenthe ruime ervaring met de utiliteitsbouw en onze specialiteit zit hem in de middelgrote projecten. Wij gaan graag voor kwaliteit en een authentieke uitstraling, maar heeft een opdrachtgever liever een wat futuristische bouwvorm, dan doen we dat met alle liefde.

Woningbouw Drenthe

Een belangrijk onderdeel van onze portefeuille als bouwbedrijf in Drenthe, is de woningbouw. We vinden het bijzonder belangrijk dat we deze woningen bouwen vanuit het perspectief van de toekomstige bewoners, zodat er uiteindelijk een woning ontstaat waar de liefde voor het vak duidelijk in te herkennen is en waar we bijzonder trots op mogen zijn. Wij realiseren woningen voor allerlei projectontwikkelaars en woningcorporaties en dankzij onze ervaring kunt u rekenen op absolute topkwaliteit.

Ons bouwbedrijf in Drenthe ontzorgt u van A tot Z.

Restauraties

Voor restauraties beschikt HuneBouw over een team van echte specialisten. Deze vaklui hebben het ambacht in de vingers en beschikken stuk voor stuk over een oog voor detail, dat bijzonder belangrijk is in deze bouwvorm. Restaureren zit in de genen en in het hart en onze experts hebben alle kwaliteiten die nodig zijn om dit vak tot in de puntjes te beheersen.

Verbouwen en renoveren

Als bouwbedrijf in Drenthe zijn we gespecialiseerd in bijzondere verbouwingen, maar draaien we onze hand ook zeker niet om voor renovaties. Bent u op zoek naar een partij die duurzaam verbouwt, of iemand die in staat is om een woning om te toveren tot een energiezuinig huis, dan staan we voor u klaar. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat u straks kunt genieten van een prachtige renovatie.

Projectontwikkelaar Drenthe

Als het vizier zich verplaatst van enkelvoudige gebouwen tot complete projecten, is HuneBouw het ideale bouwbedrijf in Drenthe om in de arm te nemen. Wij hebben ook bijzonder veel ervaring met projectbouw, zodat u zeker weet dat uw project bij ons de juiste handen is.

Service en onderhoud

Bij HuneBouw vinden we het belangrijk om een goede band op te bouwen met onze klanten. Als een project eenmaal gerealiseerd is, is dat wat ons betreft niet het einde van onze samenwerking. Daarom verzorgen we de service en het onderhoud dat periodiek nodig is na het voltooien van deze projecten.

Duurzaam (ver)bouwen heeft de toekomst

Een belangrijk onderdeel in onze (ver)bouwprojecten, is duurzaamheid. Duurzaamheid in de materialen die we gebruiken en in de gebouwen die we realiseren. Daarom zorgen we er altijd voor dat onze medewerkers optimaal geschoold zijn in het gebruik van duurzame middelen en het bouwen van duurzame projecten. Inmiddels hebben we ook op dit gebied veel ervaring opgedaan; HuneBouw heeft diverse woningen en projecten gerealiseerd met vernieuwende oplossingen en dit stelt ons in staat om gebouwen neer te zetten die aan wettelijke duurzaamheidsregels voldoen en dus helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Referenties van onze klanten

Hunebouw werkt door het hele land

Als bouwbedrijf in Drenthe, beperken we ons zeker niet tot alleen deze provincie. Natuurlijk fungeren we bijvoorbeeld als bouwbedrijf in Hoogeveen, maar ook als u zoekt naar een bouwbedrijf in Meppel, een bouwbedrijf in bouwbedrijf in Emmen, of een bouwbedrijf in Assen, bent u bij ons aan het juiste adres. In de loop der jaren hebben we projecten gerealiseerd door het hele land en dus kunt u vanuit elke provincie contact met ons opnemen, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Uw woning of bedrijf verbouwen of renoveren? Ons bouwbedrijf in Drenthe staat voor u klaar.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze projecten, wilt u meer weten over onze certificering, of wilt u met ons in contact komen om te onderzoeken of wij het bouwbedrijf in Drenthe zijn dat u nodig heeft? Stuur ons dan vooral een bericht, of pak de telefoon. Onze experts staan u graag te woord en helpen u aan alle informatie die u maar nodig heeft. Wij staan voor een prettige samenwerking en communicatie en dat betekent dus ook dat u altijd bij ons terecht kunt voor contact, informatie en advies.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.