Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Hoogeveen

Als u een bouwbedrijf zoekt om uw bouwproject tot een goed einde te brengen, kan het maken van de juiste keuze een lastige opgave zijn. Als u kiest voor een bedrijf dat niet beschikt over de kennis en ervaring waar u naar op zoek bent, kunt u voor een hoop uitdagingen komen te staan. Uw Bouwbedrijf Hoogeveen kan u deze zorgen wegnemen. HuneBouw beschikt met jarenlange ervaring over alle relevante en nodige certificaten om samen met u uw bouwproject tot een succes te maken.


Uw bouwbedrijf in Hoogeveen ontzorgt van A tot Z

  • Bouwen zonder zorgen? Hunebouw neemt het gehele bouwproces uit handen
  • HuneBouw is een betrouwbare partner en denkt van begin tot eind met u mee
  • Dankzij onze brede kennis kunnen wij u advies geven op alle facetten van bouw
  • HuneBouw beschikt over de juiste certificering en keurmerken
  • Van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie: HuneBouw is veelzijdig in de bouwsector en kijkt graag samen met u naar wat er mogelijk is
Als bouwbedrijf in Hoogeveen werkt HuneBouw altijd met duurzaamheid als topprioriteit.

HuneBouw is u graag van dienst met:

HuneBouw denkt van begin tot eind met u mee. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning project of de renovatie van een bedrijfspand, HuneBouw verzorgt het volledige bouwproces. Deze verschillende facetten van bouwen vragen om kennis en ervaring en daarin is HuneBouw u graag van dienst.

Utiliteitsbouw Hoogeveen

Op het gebied van utiliteitsbouw heeft HuneBouw al vele mooie, gevarieerde projecten mogen afronden. Kantoren, scholen of commerciële ruimtes, wij pakken iedere uitdaging met beide handen aan. Dat deze projecten zo uiteenlopend zijn, vraagt om een specifieke aanpak. Graag kijken we samen met u hoe het project met optimaal resultaat kan worden behaald.

Woningbouw Hoogeveen

Met jarenlange ervaring als bouwbedrijf in Hoogeveen weet HuneBouw maar al te goed hoe de woningbouwmarkt in elkaar steekt. Het is zelfs zo dat het bouwen van nieuwbouw huizen tot één van onze belangrijkste werkzaamheden behoort. Voor zowel woningcorporaties en projectontwikkelaars als particulieren is HuneBouw uw partner in het realiseren van woningbouw.

Uw bouwbedrijf in Hoogeveen is erg veelzijdig en dat brengt vele voordelen met zich mee ✓ Utiliteitsbouw ✓ Woningbouw ✓ Verbouwen en renoveren

Restauraties

Als het op restauraties aankomt komt er zowel ervaring als passie bij kijken. De medewerkers van HuneBouw hebben oog voor detail en zijn bekwaamd in dit ambachtelijke facet van de bouw. Met hulp van HuneBouw maakt u van uw oude woning een modern, energiezuinig huis dat helemaal past in het plaatje van de toekomst.

Renoveren en verbouwen

Ook als u uw woning of bedrijfspand wilt laten renoveren of verbouwen bent u bij HuneBouw aan het juiste adres. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en dus zijn we gespecialiseerd in energiezuinig renovaties en circulaire verbouwingen. U kunt met HuneBouw als partner straks weer jarenlang genieten van uw woning of pand.

Projectontwikkeling in Hoogeveen

Op het gebied van projectontwikkeling heeft HuneBouw ruime ervaring kunnen opbouwen door veel samen te werken met verschillende projectontwikkelaars. Als projectontwikkelaar in Hoogeveen hebben wij al vele complexe projecten mogen afronden, zoals nieuwbouw in de Erflanden.

Service en onderhoud

Het is voor HuneBouw belangrijk dat de relatie met de opdrachtgever goed is én blijft. Om die reden blijven we ook graag na de oplevering van het project met u in contact. U kunt gebruiken maken van onze service en onderhoudswerkzaamheden, zowel tijdens het project als daarna.

Referenties van onze klanten

Duurzaam bouwen en verbouwen met HuneBouw

HuneBouw houdt tijdens de bouw van nieuwe woningen of gebouwen ten alle tijde rekening met de regels rondom duurzaam bouwen. Dit betekent dat wij zorgvuldig omgaan met mens, dier en milieu. Ook wordt er zorgvuldig omgegaan met milieugevoelige onderdelen en afval. HuneBouw is in het bezit van een MVO-certificaat, wat staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als bouw bedrijf in Hoogeveen dragen wij onze verantwoordelijkheid voor maatschappelijke problemen als luchtvervuiling, klimaatverandering en arbeidsomstandigheden.

Hunebouw is ISO-14001 en ook FSC- en PEFC-gecertificeerd. Tijdens de uitvoer van uw project wordt gewerkt met duurzame materialen en hernieuwbare energiebronnen. Zo kunt u met uw toekomstige woning, kantoor of pand bijdragen aan energiebesparing en het verminderen van de CO2 productie.

Als u als bouwbedrijf in Hoogeveen Hunebouw inschakelt, weet u zeker dat u van begin tot eind kunt bouwen zonder zorgen.

NOM-woning

U heeft vast de term NOM-woning wel eens voorbij zien komen. NOM staat voor Nul-Op-de-Meter en staat voor het feit dat uw woning de verbruikte energie zelf heeft opgewekt. Dit resulteert in een nul op de energiemeter. HuneBouw voorziet u graag van alle informatie omtrent NOM-woningen.

BENG-woning

BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. De BENG eis is op dit moment nog geen verplichting, maar hier zal door de huidige ontwikkelingen de komende jaren hoogstwaarschijnlijk verandering in komen. Uw bouwbedrijf in Hoogeveen geeft u graag meer informatie over duurzaam bouwen of verbouwen.

Vragen aan uw bouwbedrijf Hoogeveen

Als u vragen heeft aan bouwbedrijf Hunebouw over onze werkzaamheden, projecten of certificering, kunt u altijd bij een van onze ervaren medewerkers terecht. Wilt u meer informatie over HuneBouw of wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem telefonisch contact met ons op of via de mail. Eén van onze medewerkers zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

HuneBouw is als Bouwbedrijf in Hoogeveen landelijk inzetbaar

Bij HuneBouw hebben we doorlopend de mooiste bouwprojecten in ontwikkeling. Niet alleen als bouwbedrijf in Hoogeveen, maar ook op vele andere plekken in het land. Zo staan we ook graag als bouwbedrijf in Drenthe voor u klaar, maar kunt u ook voor projecten in Groningen, Overijssel en Friesland bij ons aankloppen. Wij denken graag met u mee en zorgen er samen met u voor dat het project tot een goed einde kan worden gebracht.

Veelzijdig, innovatief en flexibel

Uw bouw bedrijf in Hoogeveen heeft al veel mooie projecten tot een succesvol einde mogen brengen. Vakkundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop en dat is terug te zien. Niet alleen in onze werkzaamheden, maar ook in onze manier van communiceren. Wij zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent door de lijnen kort te houden. HuneBouw is een deskundige, interessante partner om in te zetten voor verschillende bouwprojecten. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of een grootschalige renovatie, wij helpen u met onze kennis en ervaring graag verder.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.