Bouwbedrijf in Emmeloord

Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf in Emmeloord

Als u opzoek bent naar een professioneel bouwbedrijf in Emmeloord met veel ervaring, dan bent u bij HuneBouw aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf kan u ondersteunen bij een veelzijdigheid aan projecten en helpt met duurzame bouw. Met alle nodige certifcaten en relevant ervaring kunnen wij u op weg helpen met uw project in Emmeloord.


Uw bouwbedrijf in Emmeloord van ontwerp tot oplevering

  • Meer dan 200 jaar geleden opgericht
  • In bezit van alle nodige certificaten en keurmerken
  • Ervaring met een veelzijdigheid aan projecten
  • Voorloper op duurzame bouw
  • Partner voor elke fase binnen uw project
HuneBouw is specialist in utiliteitsbouw als bouwbedrijf voor Emmeloord.

HuneBouw helpt bij allerlei projecten

Met meer dan 200 jaar ervaring, heeft HuneBouw veel ervaring opgedaan binnen allerlei verschillende aspecten van de bouw. Zo helpen wij met het ontwerpen van uw project, zorgen wij voor een duurzame bouw van uw project en helpen wij met adviezen. HuneBouw is u graag van dienst met uw project.

Woningbouw

HuneBouw bouwt als uw bouwbedrijf in Emmeloord woningen vanuit de woonbeleving van de toekomstige bewoners. Dat is waarom veel woningcorporaties terugkerende opdrachtgevers zijn voor HuneBouw. Dankzij onze ervaring met seriematige woningbouw kunnen wij veel voor u betekenen. Daarnaast springen wij boven bouwbedrijven in Emmeloord uit door onze ervaring met duurzame bouw. Met HuneBouw bent u verzekerd van duurzame, kwalitatieve woningen.

Utiliteitsbouw

Ook binnen de utiliteitsbouw is HuneBouw een betrouwbare partner. Vooral met middelgrote projecten kunnen wij veel voor u betekenen als bouwbedrijf in Emmeloord. Zo hebben we onder andere hotels kunnen ondersteunen bij het bouwen van uitbreidingen en hebben we bedrijfshallen mogen bouwen voor succesvolle ondernemingen. Bouwbedrijven in Emmeloord kunnen soms vastlopen als een gebouw in een unieke stijl moet, maar HuneBouw ziet hierin alleen maar een leerzame uitdaging. Dankzij onze ondernemende aanpak, hebben wij ervaring met allerlei verschillende bouwstijlen waar we u graag mee ondersteunen. Elk project krijgt bij HuneBouw de meest vakkundige mensen die zich erover zullen buigen. Zo wordt uw gebouw de meest toonaangevende in de omgeving.

Projectontwikkeling

HuneBouw heeft gelukkig veel vertrouwen mogen ontvangen om zelf nieuwbouwwijken te mogen ontwikkelen. Van alle bouwbedrijven Emmeloord komen wij dus met veel ervaring binnen projectontwikkeling bij u aan tafel. Hoewel we al drie eigen projecten hebben mogen ontwikkelen, mochten we onze ervaring ook gebruiken om andere projectontwikkelingen te ondersteunen. HuneBouw staat voor u klaar met advies, ondersteuning en om uw project succesvol te voltooien.

Verbouw & renovatie

Natuurlijk helpt HuneBouw graag met het opfrissen van uw pand. Binnen verbouwingen en renovaties zijn wij gespecificeerd in het verduurzamen en verbeteren van de bestaande bouw. Zo werken we als uw bouwbedrijf in Emmeloord met de kracht van de bestaande bouw om deze nog meer te versterken en klaar te maken voor de toekomst. HuneBouw realiseert de nodige vernieuwing met de expertise van onze vakmensen.

Restauraties

Een gebouw in oude glorie herstellen is voor een bedrijf met meer dan 200 jaar ervaring een koud kunstje. Voor renovaties is bij HuneBouw één team aan specialisten die voor u aan de slag gaat namens ons bouwbedrijf Emmeloord. Dit ambachtelijke werk vraagt namelijk om verstand van zaken, expertise en toewijding. Wilt u een oud gebouw wel het uiterlijk geven dat het ooit had, maar toch voorzien van de moderne gemakken? Ook daarbij kan ons bouwbedrijf Emmeloord helpen dankzij de opgedane ervaring bij prachtige projecten. Als bouwbedrijf zijn we dan ook altijd blij als we mogen helpen bij dit soort opdrachten.

Service & onderhoud

Bij HuneBouw is een project niet afgerond na de oplevering. Wij helpen graag wanneer het gebouw in gebruik is om u van de nodige service te voorzien. Doordat onze mensen zoveel tijd en passie in de bouw steken, is het ook belangrijk dat het gebouw goed onderhouden wordt. Bent u benieuwd wat HuneBouw voor u kan betekenen als bouwbedrijf in Emmeloord voor uw service en onderhoud? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Referenties van onze klanten

Duurzame bouw

Doordat de bouw constant in ontwikkeling is, focust HuneBouw zich op vernieuwing en verduurzaming. Al helemaal als bouwbedrijf voor Emmeloord is dit belangrijk, omdat Flevoland letterlijk voortkomt uit deze innovatie. Daarom denkt HuneBouw graag in oplossingen als het gaat over de problemen van de toekomst. Onze mensen worden vaak bijgeschoold om te leren over de nieuwste duurzame bouw mogelijkheden. Als bouwbedrijf Emmeloord zijn wij dus klaar voor de toekomst en daarmee ondersteunen wij u graag.

Duurzame bouw gaat wat ons betreft verder dan enkel het gebruik maken van duurzame materialen. Ook hernieuwbare energiebronnen, het ontwerp en de situering ten opzichte van de zon zijn hierbij basisprincipes. Daarnaast is er vanuit Europese regelgeving bepaald dat alle woningen die vanaf 2020 gebouwd BENG-woningen moeten zijn. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. HuneBouw verwacht dat deze eis verder doorgetrokken wordt naar NOM (Nul-Op-de-Meter), waarbij alle energie voor het bouwen van en het leven in de nieuwe woning, door de woning zelf wordt opgewekt. Het is dus belangrijk dat bouwbedrijven in Emmeloord deze bouw kunnen ondersteunen. Met HuneBouw bent u verzekerd van duurzame bouw.

Vragen voor uw bouwbedrijf Emmeloord

HuneBouw staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen over bepaalde wetgeving, uw bouwproject of heeft u advies nodig. Bij HuneBouw kunt u altijd terecht. Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor samenwerking met ons bouwbedrijf voor Emmeloord? Neem dan contact met ons op.

HuneBouw is specialist in utiliteitsbouw als bouwbedrijf voor Emmeloord

HuneBouw is niet alleen uw bouwbedrijf voor Emmeloord

Hoewel HuneBouw u graag helpt met de bouw van uw project in Emmeloord, zijn onze vakmensen ook beschikbaar voor projecten door heel Nederland. Zo staan wij niet alleen voor u klaar als bouwbedrijf in Flevoland, maar kunt u altijd bij ons terecht voor uw prachtige bouwprojecten ongeacht de locatie. HuneBouw denkt graag mee met bouwprojecten en dankzij onze ervaring en experts zijn wij goed op de hoogte van alle nodige wetgeving door geheel Nederland.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.