Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Flevoland

Als u een samenwerking aangaat met een bouwbedrijf in Flevoland, dan staat voorop dat een succesvolle samenwerking en afronding van het project essentieel zijn. HuneBouw staat tot uw beschikking met jarenlange ervaring. Wij springen uit tussen de bouwbedrijven in Flevoland, doordat wij prioriteit leggen bij goede communicatie en duurzame bouw. Dankzij langdurige samenwerkingen met verschillende opdrachtgevers, is HuneBouw hét bouwbedrijf dat u met al uw vragen kan helpen en succesvol uw bouwproject kan afronden

Waarom HuneBouw uw bouwbedrijf in Flevoland is

  • Meer dan 200 jaar aan innoverende ervaring
  • Ondersteuning bij een veelzijdigheid aan bouwprojecten
  • 100% verzekerd van de juiste certificeringen
  • Van start tot afronding een betrouwbare partner
  • Duurzame bouw door ons bouwbedrijf voor Flevoland
HuneBouw is uw bouwbedrijf in Flevoland voor prachtige nieuwbouw woningen.

Wat 200 jaar aan ervaring voor u betekent

HuneBouw is meer dan 200 jaar geleden opgericht. Dit betekent niet dat ons bouwbedrijf stoffig is, maar juist dat wij de tand des tijds doorstaan. Dit doen wij door constant te ontwikkelen rondom de nieuwste technieken en deze zo snel mogelijk te implementeren. Daardoor steekt HuneBouw uit boven de bouwbedrijven in Flevoland.

Ons bouwbedrijf werkt in geheel Nederland en staat daarom ook als bouwbedrijf in Flevoland voor u klaar. Dankzij de vele jaren ervaring binnen ons bouwbedrijf kunnen wij helpen bij een veelzijdigheid aan bouwprojecten.

Projectontwikkeling

Bij HuneBouw staan we klaar met passievolle mensen binnen ons bouwbedrijf Flevoland die hun kennis graag delen rondom uw project. U kunt van ons ondersteuning verwachten gedurende het gehele project, van ontwikkelfase tot de afronding van de bouw. Wij hebben al veel kunnen bijdragen aan projectontwikkeling rondom nieuwbouwwoningen en weten zeker dat wij een sterke partner zijn voor uw project.

Utiliteitsbouw

Als bouwbedrijf voor Flevoland kunnen wij ons daadkrachtig inzetten bij uw utiliteitsbouw. Onze mensen worden graag uitgedaagd met verschillende stijlen die uniek zijn voor elke opdrachtgever. Doordat utiliteitsbouw vrij complex kan worden, vraagt dit om een specifieke aanpak per project. Binnen ons bedrijf gaan wij op zoek naar de beste mensen voor uw opdracht, waarvan wij weten dat ze het perfecte resultaat zullen leveren. Wij geloven in de unieke kracht van onze mensen, die allemaal oog hebben voor hun vak en specialisaties hebben op specifieke gebieden. Zo bent u verzekerd van top ondersteuning van HuneBouw als uw bouwbedrijf in Flevoland.

Woningbouw

Vooral binnen de woningbouwsector heeft HuneBouw veel ervaring. Veel van onze terugkerende opdrachtgevers zijn dan ook woningbouwcorporaties. Dit komt doordat ons bouwbedrijf Flevoland mensen in huis heeft die bouwen vanuit de woonbeleving van de toekomstige bewoners. Hierdoor staat er snel een prachtig woonconcept waar de mensen voor in de rij willen staan. Tegenwoordig kunnen nieuwbouwwoningen nog meer eruit springen door gebruik te maken van duurzame bouw. Bij HuneBouw is dit een standaard, waardoor uw bouwbedrijf in Flevoland zonder te veel moeite de beste resultaten voor u boekt.

Ons bouwbedrijf voor Flevoland werkt aan duurzame bouw.

Renovatie & verbouw

De duurzame bouw komt bij ons bouwbedrijf voor Flevoland vooral om de hoek kijken bij renovatie- en verbouwprojecten. De focus ligt bij deze projecten vaak op verduurzaming of bijvoorbeeld het brandveilig maken van een gebouw. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen in een snelle en goede renovatie of verbouwing, waarbij rekening wordt gehouden met verduurzaming en circulariteit van de bouw.

Restauratie

Restauratie is een aparte tak van sport. Bij Hunebouw kan een team van specialisten vol passie dit bijzondere werk voor u uitvoeren. Bij dit ambachtelijke werk is oog voor detail essentieel, omdat specifieke elementen naar waarheid gerestaureerd dienen te worden. De specialisten van HuneBouw bieden hun expertise dan ook graag aan om uw gebouw in volle glorie te herstellen. Zo hebben zij dit bijvoorbeeld al gedaan voor het Dominicanenklooster in Zwolle en Klein Soestdijk in Veenhuizen. Met de specialisten van HuneBouw bent u dus verzekerd van vakkundig restauratiewerk.

Onderhoud en service

Als uw bouwproject eenmaal is afgerond, dan laten wij u er niet zomaar mee zitten. Omdat er veel tijd en aandacht gestoken is in uw bouwproject door de mensen van HuneBouw, blijven wij dit graag doen als het gebouw in gebruik is. U kunt dan ook bij ons terecht voor onderhoud en andere service mogelijkheden. Met HuneBouw bent u verzekerd van een langdurig partnerschap met vakkundige en gepassioneerde mensen.

Duurzame bouw als grondbeginsel

Net als de hunebedden, is HuneBouw erop gefocust om bouwprojecten neer te zetten die de tand des tijds doorstaan. Duurzame bouw is hiervoor essentieel en is bij ons bouwbedrijf voor Flevoland dus een standaard manier van bouwen geworden. Dit houdt niet alleen in dat er duurzame materialen gebruikt worden, maar ook dat er toekomstgerichte oplossingen komen die rekening houden met de nieuwste duurzame technieken. Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van alle wetten rondom de duurzaamheidseisen waaraan uw gebouw moet voldoen. Zo weet u zeker dat uw gebouw vele jaren vooruit kan en bijdraagt aan een duurzame wereld. Gelukkig staat duurzaamheid tegenwoordig hoog in het vaandel en worden onze mensen geschoold in de nieuwste duurzame technieken, zodat zij u met al uw vragen kunnen helpen.

Referenties van onze klanten

HuneBouw in heel Nederland

HuneBouw staat niet alleen voor u klaar als bouwbedrijf in Flevoland. Hoewel de basis van ons bouwbedrijf in de Noordelijke provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel liggen, zijn onze vakmensen beschikbaar voor projecten door heel Nederland. Dankzij het jarenlange vertrouwen van onze opdrachtgevers, kunnen wij blijven uitbreiden en weten wij altijd te zorgen dat uw project in Nederland secuur wordt afgerond.

HuneBouw is het bouwbedrijf in Flevoland die dromen waarmaakt.

Meer informatie

HuneBouw is uw partner in de bouw. Heeft u vragen over onze duurzame bouw, certificering, de service die HuneBouw aan u kan leveren of over uw specifieke project? Neem dan contact met ons op, zodat onze experts u snel kunnen helpen. Ook als u advies nodig heeft of direct een afspraak wilt maken dan kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.