Bouwbedrijf in Deventer

Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf in Deventer en omgeving

Wie zoekt naar een betrouwbaar en vakbekwaam bouwbedrijf voor zijn of haar project, kan soms door de bomen het bos niet meer zien. Hunebouw is als allround bouwbedrijf actief in Deventer en is dé ideale partner voor ieder bouwproject. Met onze ruime kennis en ervaring kunt u altijd rekenen op vakmanschap. Duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons altijd voorop, hoe groot of klein het project ook is.


Waarom een bouwbedrijf in Deventer inschakelen?

  • U wordt van A tot Z ontzorgt
  • Er wordt met u meegedacht over uw project
  • U kunt rekenen op ruime kennis en ervaring
  • Uw project wordt uitgevoerd door een bouwbedrijf met de juiste certificering
  • Duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit staan voorop
Hunebouw heeft als bouwbedrijf in Deventer veel voordelen.

Allround bouwbedrijf voor al uw projecten

Bouwbedrijven in Deventer en omgeving zijn er genoeg, maar er is maar één Hunebouw. Hunebouw is erg veelzijdig, waardoor u voor vrijwel ieder bouwproject bij ons terecht kunt. Wij ontzorgen u compleet, denken met u mee over uw project en kunnen u adviseren vanuit onze ruime kennis en ervaring. Wat uw project ook is, wij staan voor u klaar om er samen een succes van te maken.

Utiliteitsbouw

Hunebouw is als bouwbedrijf in Deventer en omgeving gespecialiseerd in middelgrote projecten. Wij hebben al vele projecten succesvol afgerond en staan altijd open voor nieuwe projecten. Wij pakken ieder project met evenveel enthousiasme aan, denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u volledig ontzorgt wordt.

Woningbouw

Als allround bouwbedrijf kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor projecten in de woningbouw. Wij zijn actief voor projectontwikkelaars en woningcorporaties en gaan ieder project met veel passie aan. Binnen een mum van tijd kunnen wij een hele wijk opzetten die voldoet aan uw wensen en waar wij al onze kennis en ervaring instoppen.

Als bouwbedrijf in Deventer is Hunebouw gespecialiseerd in utiliteitsbouw.

Restauraties

Een restauratie vraagt om vakwerk. Het is immers belangrijk dat de glorie van het gebouw in tact blijft en/of hersteld wordt. Ons bouwbedrijf actief in Deventer beschikt over de juiste mensen, mensen die het ambacht in de vingers hebben en jouw woning of gebouw in ere kunnen herstellen.

Verbouwingen en renovaties

Wanneer een gebouw of woning verbouwd moet worden of zelfs compleet gerenoveerd, dan bent u bij Hunebouw ook aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen met u meedenken. Zo kunnen we bijvoorbeeld energiezuinige maatregelen toepassen zodat uw gebouw helemaal klaar is voor de toekomst.

Hunebouw als projectontwikkelaar

Hunebouw werkt als projectontwikkelaar aan verschillende projecten. De projecten variëren van kleine projecten tot hele grote projecten. Wij beschikken over voldoende kennis, ervaring en mankracht om ieder project aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen.

Service en onderhoud

Een goede communicatie is voor ons erg belangrijk, zowel voor, tijdens als na het project. Na de oplevering van het project blijven wij graag in contact met u voor eventuele service en onderhoudswerkzaamheden. Doordat we de gebouwen zelf hebben opgeleverd, weten we precies hoe uw gebouw in elkaar steekt en zijn wij de beste partner voor uw onderhoud.

Duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, zo ook in de bouwsector. Als bouwbedrijf in Deventer en omgeving vinden wij het dan ook erg belangrijk om duurzaamheid toe te passen in onze projecten. Onze experts worden continu geschoold op de nieuwste technieken en in het gebruik van duurzame middelen. Hierdoor kunnen wij projecten neerzetten die compleet voldoen aan de wettelijke duurzaamheidsregels en hierdoor helemaal toekomstbestendig zijn.

Referenties van onze klanten

Hunebouw: Bouwbedrijf door het hele land

Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Deventer, dan bent u bij Hunebouw aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 200 jaar werkzaam in de bouwwereld en hebben dan ook al vele succesvol afgeronde projecten op onze naam staan. Maar wij beperken ons niet alleen tot Deventer, u kunt ons namelijk ook inschakelen als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Rijssen, een bouwbedrijf in Zwolle of elders in het land. Wij nemen onze kennis en ervaring graag mee naar iedere klus die wij uitvoeren.

Hunebouw is het bouwbedrijf voor Deventer en de rest van het land.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen over onze projecten, specialiteiten, onze werkwijze of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hechten erg veel waarde aan een goede communicatie met onze klanten en staan u dan ook graag te woord. Uw vragen worden zo snel en zo goed mogelijk beantwoord, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.