Bouwbedrijf in Rijssen

Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf in Rijssen

Bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe bouwprojecten is kennis en ervaring een vereiste. Het is zelfs zo dat zonder deze eisen het project nooit tot een goed einde kan worden gebracht. Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame partner in de bouw? Dan is HuneBouw u als uw bouwbedrijf in Rijssen graag van dienst. Wij beschikken over alle gerelateerde en benodigde certificaten om elk project tot een succesvol resultaat te brengen.


Hunebouw, uw partner in de bouwsector

Het vinden van een juiste partner in de bouw kan soms een flinke uitdaging zijn. Is het bouwbedrijf wel ervaren en betrouwbaar? Wordt er wel gewerkt met duurzame materialen? Van alle bouwbedrijven in Rijssen voldoet HuneBouw gegarandeerd aan deze eisen. HuneBouw combineert jarenlang opgebouwde expertise met duurzaamheid en dat is vooral in deze tijd ontzettend belangrijk. Daarnaast beschikken wij over de volgende certificaten:


Waarom samenwerken met een bouwbedrijf in Rijssen?

  • Een bouwbedrijf in Rijssen kan altijd meedenken en advies geven
  • HuneBouw is een betrouwbare partner in de bouw
  • Een bouwbedrijf in Rijssen ontzorgt van A tot Z
  • HuneBouw beschikt over de juiste certificering
  • Veelzijdig in de sector: utiliteitsbouw, verbouwingen en renovatie
Een bouwbedrijf in Rijssen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw? HuneBouw is van alle markten thuis.

De werkzaamheden van uw bouwbedrijf in Rijssen

Onze werkzaamheden en projecten in de bouw zijn zeer divers en maken van ons een echte duizendpoot. Met een grote passie voor de bouw kunnen wij u ondersteunen in verschillende takken. Of het nu gaat om duurzame utiliteitsbouw, een grote restauratie of complexe projecten, HuneBouw kan u op dit gebied volledig ontzorgen.

Utiliteitsbouw in Rijssen

Bouwbedrijven in Rijssen focussen zich vaak op woningbouw, maar bij HuneBouw kunt u ook terecht voor utiliteitsbouw. Dit kan bijvoorbeeld gaan om kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of hotels. Doordat HuneBouw gespecialiseerd is in middelgrote projecten en hier veel ervaring in heeft kunnen opdoen, worden alle projecten tot in de puntjes opgeleverd.

Woningbouw Rijssen

Nieuwbouwplannen? Het voorbereiden en uitvoeren van een nieuwbouwproject vereist veel inspanning, waarbij het nodige komt kijken. HuneBouw is expert in het succesvol afronden van woningbouwprojecten en wordt landelijk ingezet voor verschillende projecten. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe de woningbouwmarkt werkt én veranderd. Zo houden we bij het bouwen van nieuwe woningen ook altijd rekening met de toekomst.

Restauratie

Wilt u huizen of gebouwen terug brengen naar oorspronkelijke staat? Dan is het van belang dat dit wordt gedaan door ervaren vakmensen. Onze specialisten oog voor detail en weten hoe ze restauratie projecten moeten aanpakken. Ons team gaat voor u aan de slag zonder de authenticiteit ervan aan te tasten.

Renoveren en verbouwen

Waar veel mensen dat bouwbedrijven in Rijssen enkel gespecialiseerd zijn in verbouwingen, is het zo dat u HuneBouw ook kunt inschakelen voor renovaties. Verduurzamen, energiezuinig verbouwen en circulaire verbouwingen bijvoorbeeld. Zo is uw woning of gebouw weer als nieuw en helemaal klaar voor de toekomst.

Service en onderhoud

Na het opleveren van een project, stopt een samenwerking met HuneBouw niet. Gebouwen hebben onderhoud nodig en zeker als we deze gebouwen zelf hebben opgeleverd, zijn we u graag van dienst met periodiek onderhoud. Zo kunnen wij als bouwbedrijf in Rijssen de optimale conditie en duurzaamheid blijven garanderen.

Referenties van onze klanten

Bouwbedrijven in Rijssen staan voor duurzaam

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker en dat snappen we bij HuneBouw maar al te goed. Door onze medewerkers bij te laten scholen op de nieuwste ontwikkelingen omtrent duurzaamheid kan te alle tijde rekening worden gehouden met toekomstbestendig bouwen. Wij werken met duurzame materialen en er wordt oplettend omgegaan met milieu en afval. Het opnemen van duurzaamheidsmaatregelen gaat altijd nauw in overleg met de opdrachtgever.

HuneBouw werkt als bouwbedrijf in Rijssen met duurzame materialen in de woningbouw ✓ Gecertificeerd ✓ Ervaren ✓ Betrouwbaar

HuneBouw is werkzaam door heel Nederland

Van niets, iets maken. Dat is waar we bij HuneBouw goed in zijn. Dit doen we niet alleen als bouwbedrijf in Rijssen, maar ook in de rest van Nederland. Zo zijn we bijvoorbeeld ook actief als bouwbedrijf in Zwolle. We nemen projecten aan door het hele land en beperken ons niet enkel als bouwbedrijf in Overijssel.

Bij Hunebouw werken we met korte lijnen en zijn we u in onze communicatie zo goed mogelijk van dienst. Ook de service en nazorg is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. De klant hopen we daarmee compleet te ontzorgen, dus ook na de bouwperiode.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over wat HuneBouw als bouwbedrijf in Rijssen voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwaam en beschikken over de juiste dosis kennis en ervaring.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.