Lees verder Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Lees verder Woningbouw

Woningbouw

Lees verder Restauratie

Restauratie

Lees verder Verbouw/renovatie

Verbouw/renovatie

Lees verder Project ontwikkeling

Project ontwikkeling

Lees verder Service/onderhoud

Service/onderhoud

Bouwbedrijf Twente

Heeft u een bouwproject staan, maar weet u niet goed waar u moet beginnen om het van de grond te krijgen? Met HuneBouw bent u verzekerd van een betrouwbare partner als uw bouwbedrijf voor Twente. Dankzij 200 jaar ervaring, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste wetgeving en zijn wij voorzien van alle nodige certificaten om uw bouwproject een hoogwaardig gebouw te maken. U kunt bij ons terecht voor advies en om een samenwerking aan te gaan, zodat we gezamenlijk uw projecten kunnen vervaardigen.

Waarom HuneBouw uw bouwbedrijf in Twente is

  • Een bouwbedrijf in Twente denkt altijd mee
  • We ontzorgen van begin tot eind
  • Ruime ervaring en veel technische kennis
  • Een betrouwbare partner
  • Veelzijdig in de bouwsector: van utiliteitsbouw tot verbouwingen en renovatie
  • De juiste certificering
  • HuneBouw staat voor duurzaamheid, kwaliteit en professionaliteit
Ook voor uw utiliteitsbouw kunt u terecht bij ons bouwbedrijf voor Twente.

Uw bouwbedrijf Twente werkzaam in verschillende bouwsectoren

Er zijn verschillende bouwbedrijven in Twente met elk hun specialiteiten, maar HuneBouw heeft zich zo ver kunnen uitbreiden dat u bij ons alles onder één dak vindt. Daardoor kunt u voor allerlei projecten bij ons terecht en zullen onze experts altijd voor u klaar staan om te helpen.

Utiliteitsbouw in Twente

Binnen de utiliteitsbouw is het belangrijk dat er grootschalig wordt gedacht, maar ook dat de wensen van de opdrachtgever goed worden nageleefd. Ons bouwbedrijf Twente denkt altijd met u mee en kan dankzij de vele jaren ervaring voor vrijwel elk probleem een passende oplossing vinden. Bij verschillende projecten hebben de experts van HuneBouw prachtige en innovatieve gebouwen mogen neerzetten. Bij goede bouw in Twente komen veel verschillende onderdelen aan bod waar onze vakmensen dankzij vele jaren ervaring op kunnen inspelen. Dankzij goede communicatie kunt u met een gerust hart het werk aan uw Bouwbedrijf Twente overlaten.

Woningbouw in Twente

Door het woningtekort in Nederland, staat de bouw in Twente niet stil. Woningbouw is één van de meest voorkomende bouwprojecten waar HuneBouw aan mag meewerken. Voor bouwbedrijven in Twente is het belangrijk dat de wetgeving rondom woningbouw goed wordt nageleefd en onze experts dragen hier dan ook graag aan bij. Denk bijvoorbeeld aan BENG- en NOM-woningen, waarbij de Europese Unie eisen stelt aan het energieverbruik van de nieuwbouwwoningen. In Twente moet bouw van woningen dan ook op een goede manier gebeuren. Met HuneBouw als uw bouwbedrijf in Twente staan uw woningen stevig gebouwd met de waarborging van het naleven van alle wetgeving.

Projectontwikkeling in Twente

HuneBouw heeft ondertussen ook een aantal eigen projecten kunnen ontwikkelen. Dit is voornamelijk woningbouw, waardoor u zeker weet dat wij succesvol uw huis bouwen in Twente. Door deze ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij het ontwikkelen van projecten en kunnen wij u hier dan ook goed van dienst zijn. Voor alle soorten bouw in Twente kunt u terecht bij ons bouwbedrijf. Heeft u een fantastisch idee bedacht, maar heeft u niet de tijd of kennis om dit verder te ontwikkelen, dan heeft u bij ons bouwbedrijf Twente een goede partner gevonden om mee samen te werken. In onze portfolio vindt u terug wat wij tot nu toe hebben mogen ontwikkelen en daar voegen we graag onze samenwerking aan toe.

Verbouw & renovatie in Twente

Heeft u al een prachtig gebouw in handen, maar missen de speciale toevoegingen om het echt uw eigen te maken nog? Bij het verbouwen of renoveren van uw gebouwen wordt volledig rekening gehouden met uw wensen en laten we dit mooi samenkomen met verduurzaming van de bouw in Twente. Ons bouwbedrijf Twente weet precies wat er moet gebeuren om van uw gebouw een modern hoogstandje te maken. Zo kunt u snel genieten van de opknapbeurt die uw gebouw te wachten staat.

Uw bouwbedrijf in Twente helpt met de woningbouw.

Restauratie in Twente

In Twente staan natuurlijk veel prachtige, oude gebouwen die helaas door de tand des tijds aangetast zijn. Dit betekent niet dat deze gebouwen allemaal maar ruimte moeten maken voor moderne gebouwen. Ons bouwbedrijf Twente beschikt over een groep experts die zich focussen op het correct restaureren van gebouwen. Zo wordt uw gebouw weer in oude glorie hersteld met de moderne bouw uit Twente. Goede isolatie en kwalitatieve materialen, maar toch met de charme van historische bouwwerken.

Service en onderhoud in Twente

Een gebouw heeft natuurlijk ook onderhoud nodig. Jaarlijkse controle of alles nog naar de juiste standaarden is, af en toe kleine schade herstellen. HuneBouw draait de hand er niet voor om. Als bouwbedrijf Twente is het een streven om de gebouwen waar wij aan meehelpen er zo lang mogelijk, zo goed mogelijk uit te laten zien. Wij zijn pas tevreden als u met gemak en plezier gebruik kunt maken van uw prachtige bouw in Twente. Met onze ervaring en de korte lijnen in communicatie, weet u zeker dat u voorzien bent van goede service.

Duurzame bouw in Twente

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, ons bouwbedrijf voor Twente bouwt duurzaam. Hierbij wordt rekening gehouden met alle wetten en normen rondom duurzame bouw in Europa. Aangezien HuneBouw al 200 jaar bestaat, weten wij hoe belangrijk het is om te bouwen aan de toekomst en deze goed te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van NOM-woningen, waarbij de woning genoeg energie dient op te wekken om zelfs de bouw in Twente ervan te dekken. Hierdoor staat er Nul Op de Meter, wat natuurlijk een stuk beter is voor het milieu én voor de portemonnee van de opdrachtgever. Duurzame bouw in Twente gaat verder dan enkel het gebruik van duurzame materialen en HuneBouw kan u daar, als vooruitstrevend bouwbedrijf Twente, bij ondersteunen.

Voor al uw bouw in Twente kunt u terecht bij HuneBouw.

Referenties van onze klanten

HuneBouw’s bouwbedrijf voor Twente

HuneBouw is gevestigd in Hoogeveen, maar is werkzaam in heel Nederland. Dankzij onze vele vakkundige werknemers, bent u altijd voorzien van hoogwaardig advies en ondersteuning bij uw bouwprojecten. Aangezien in Twente de bouw te maken heeft met regelgeving vanuit Overijssel, zijn wij ook uw professionele bouwbedrijf voor Overijssel, of het nu gaat om Zwolle of Rijssen. HuneBouw waarborgt altijd dat de lokale regelgeving wordt nageleefd. Uit alle bouwbedrijven voor Twente weten wij met 200 jaar ervaring altijd wat nodig is om impactvol en duurzaam te bouwen.

Bent u benieuwd of HuneBouw u kan helpen met uw bouwproject? Neem gerust contact op. Onze experts staan u graag te woord en voorzien u van het nodige advies. Wij horen graag van u.

Contact, informatie en advies

Wilt u meer weten over onze projecten, of heeft u vragen over onze specialiteiten? Of wilt u juist wat meer weten over de certificaten die in ons bezit zijn? Dan bent u welkom om contact met ons op te nemen, zodat we al deze vragen kunnen beantwoorden. U kunt uw vragen stellen via de mail of via de telefoon, onze experts staan in beide gevallen voor u klaar. We vinden het belangrijk om een prettige communicatie met onze klanten te hebben en daarom staat de deur altijd open voor vragen, contact en advies.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.